Η Dua Lipa αν και αποτελεί ένα από τα πιο χαμογελαστά κορίτσια της διεθνούς μουσικής σκηνής εντυπωσιάζει πάντα με τις ακραίες στυλιστικές επιλογές της, κυρίως λόγω της αντιφατικότητάς τους.

Τη μια στιγμή θα εμφανιστεί με ρομαντικό floral dress, την άλλη με πολυτελές, αστραφτερό outfit ή αισθησιακό και θηλυκό φόρεμα ή βαρύ ροκ look. Φυσικά, δεν μπορείς να προβλέψεις τις επιλογές της, ενώ ακόμα και στο ίδιο styling θα βρεις αντιθετικά στοιχεία, όπως ακριβώς θα άρμοζε σε μια star.

Μια από αυτές τις εμφανίσεις πραγματοποίησε μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου αν και το πλεκτό knitwear που φορά ξυπνάει το ρομαντισμό εκ πρώτης όψεως, κατεβαίνοντας στις μπότες η εικόνα σε μπερδεύει αρκετά.

Διπλός, τρακτερωτός πάτος, στρογγυλό σχήμα, ψηλές σε μήκος με αλληλουχία από κορδόνια κι έντονα βαριές αλυσίδες. Όλα αυτά σε μαύρη απόχρωση που ενισχύει την hard πλευρά του υποδήματος.

Αν και σε όσες πρεσβεύουν τη ροκ πλευρά της μόδας το like βγήκε αβίαστα, δεν ήταν λίγες εκείνες που θεώρησαν τη συγκεκριμένη επιλογή υπερβολική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Ίσως η αντίθεση, τελικά, να βοηθάει καθώς με οτιδήποτε άλλο το mood θα σκοτείνιαζε ακόμα περισσότερο.

Εσύ θα το τολμούσες λοιπόν;