Ονειρεύεσαι κι εσύ να υπήρχε ένα μαγικό φίλτρο μέσα σε ένα μικρό, κρυστάλλινο μπουκαλάκι, το οποίο μόλις θα το απελευθέρωνες πάνω στους μαύρους κύκλους σου, τα οιδήματα και τις γραμμές των ματιών, εκείνα μονομιάς θα εξαφανίζονταν;

Πριν απογοητευτείς, γίνε η πριγκίπισσα του δικού σου παραμυθιού και κάνε την αλχημεία που θα απαντήσει στις ανάγκες,της ευαίσθητης και άκρως εύθραυστης επιδερμίδας σου.

Γραμμές έκφρασης, πόδι της χήνας, πρησμένο και μουντό βλέμμα μέσα σε μια μαύρη κορνίζα αποτελούν λίγες μόνο από τις κύριες ανησυχίες που καλούμαστε να καμουφλάρουμε καθημερινά με τα σωτήρια προϊόντα μακιγιάζ.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, να ξεχάσεις για λίγο την εξάρτηση από το concealer σου, να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα από τη ρίζα και να πιάσεις στα χέρια σου το έλαιο του αμυγδαλέλαιου;

Με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην ενυδάτωση και ενδυνάμωση των μαλλιών αλλά και της επιδερμίδας το παρακάτω κράμα θα κάνει το θαύμα του κάθε βράδυ που θα το φοράς.

Πες αντίο στους μαύρους κύκλους με αυτό το θαυματουργό έλαιο

Άλλωστε γιατί να το αγοράζεις έτοιμο, όταν μπορείς να το παρασκευάσεις με τα χεράκια σου και τα πιο αγνά υλικά;

Η διαδικασία είναι απλή!

Σε ένα γυάλινο μπουκαλάκι ρίξε ίση ποσότητα από αμυγδαλέλαιο, βιταμίνη Ε και λάδι καρύδας, ανακάτεψε καλά και είναι έτοιμο!

Extra tip: Αποθήκευσέ το σε δροσερό μέρος, κατά προτίμηση το ψυγείο μέχρι να τελειώσει.