Η αγαπημένη εταιρεία καλλυντικών Estée Lauder στάθηκε για μια ακόμη φορά στο πλευρό της γυναίκας και όπως κάθε χρόνο τόνισε τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστοού, οι οποίες μπορούν να σώσουν ζωές.

Για μια ακόμη χρονιά, ο όμιλος Estée Lauder Companies φωταγώγησε ένα εμβληματικό κτίριο και συγκεκριμένα το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας φωταγώγησης μνημείων και κτιρίων οροσήμων με στόχο την ενίσχυση της εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

H Estée Lauder Hellas φωταγώγησε το Εθνικό Θέατρο Ελλάδος

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 το εντυπωσιακό κτίριο φόρεσε την πιο εκτυφλωτική ροζ λάμψη, χαρακτηριστικό χρώμα της εκστρατείας με το δυναμικό μότο της καμπάνιας να αντικατοπτρίζει την ουσία της: «Ενωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού για όλους».

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένδειξη στήριξης προς όλες τις γυναίκες στον αγώνα απέναντι στη μάστιγα της σύγχρονης εποχής. Η φροντίδα των αναγκών αποτελεί κινητήριο δύναμη της εταιρίας που αποδεικνύει κάθε χρόνο πως νοιάζεται τόσο για την εξωτερική, όσο και για την εσωτερική ομορφιά των πιστών καταναλωτριών της και όχι μόνο.

Σεβόμενη την κατάσταση που τα υγειονομικά μέτρα επιτάσσουν, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, εξασφαλίζοντας τη διαδικτυακή πρόσβαση όλων μέσω ζωντανής μετάδοσης μέσα από τη σελίδα Facebook Estée Lauder Greece και το Youtube κανάλι της Estée Lauder Greece.