Τα late ’90s και τα early ’00s έχουν τους δικούς τους κανόνες στο συνεχώς μεταβαλλόμενο χώρο της μόδας. Εκείνον που δε σταματά να κινείται, να φέρνει καινούργιες ιδέες στην επιφάνεια και να ορίζει κάποια don’ts που πιστά ακολουθούμε ασυναίσθητα.

Όσο κι αν δε μας αρέσει να παραδεχόμαστε ότι επηρεαζόμαστε ή ότι υποκινούμαστε από αυτές τις τάσεις της μόδας και όσο και να υποστηρίζουμε ότι διατηρούμε τη δική μας ταυτότητα, το καινούργιο πάντα μας ενθουσιάζει.

Το σωστό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να αποθηκεύουμε ορισμένα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας μας, καθώς όπως η ιστορία έχει αποδείξει έμπρακτα η μόδα κάνει κύκλους και επιστρέφει πάλι σε σχέδια που κάποτε έχει αποκλείσει από τη σκηνή.

Τρανό παράδειγμα και οι παρακάτω φωτογραφίες της Christina Aguilera. Η αγαπημένη pop star αποτέλεσε είδωλο για πολλά κορίτσια τόσο για τα τραγούδια της, όσο και για την trendy εμφάνισή της.

Παντελόνια με κορδόνια στο πλάι, δερμάτινα, καμπάνα παντελόνια με σκίσιμο στη μέση, φιδίσια παντελόνια, two parts φορέματα με έντονα ανοίγματα και πολλές ακόμη λεπτομέρειες που συναντάς καθημερινά, καθώς και σε ειδικές περιστάσεις.

Πάρε μια ιδέα από το παρακάτω album και ξεχώρισε τις ιδέες που θα φανούν χρήσιμες σήμερα…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @glamfendi