Όταν ακούμε τον όρο cat eyes αμέσως σχηματίζεται στο μυαλό μας το γατίσιο βλέμμα με την έκταση που ονειρευόμαστε στα βλέφαρα, τα σχιστά, στο τελείωμα, μάτια και τις έντονες γωνίες.

Πολύ σωστά, καθώς αυτό είναι το ζητούμενο. Τσαχπινιά και στυλ μέσα από μια τεχνική μακιγιάζ που αναδεικνύει το πιο δυνατό σημείο στο πρόσωπο όλων των ανθρώπων. Ωστόσο, κάθε φορά που προσπαθούμε να το πετύχουμε, δυσκολευόμαστε αρκετά και παρά τα βήματα που ακολουθούμε πιστά στα make up tutorials κάτι δεν πάει τόσο καλά στο τέλος.

Τι κάνεις λάθος; Μπορεί και τίποτα!

Η σωστή ερώτηση είναι τι δεν κάνεις σωστά, κι αυτό είναι το μακιγιάζ στην κάτω πλευρά των ματιών, καθώς επενδύουμε όλη την ενέργεια και δημιουργικότητά μας στο eye liner αλλά και τη σκιά που θα καλύψουν το κινητό βλέφαρο.

Το παρακάτω βίντεο έρχεται, λοιπόν, για να ανατρέψει τα δεδομένα και να σου μάθει πώς μπορείς να πετύχεις το απόλυτο cat eye look βάφοντας με έντονη απόχρωση μόνο την κάτω πλευρά.

Βήμα 1ο

Εφάρμοσε μια bronze σκιά στο κινητό βλέφαρο και στη συνέχεια με ένα μολύβι ματιών χάραξε το περίγραμμα στην κάτω πλευρά εσωτερικά αλλά και σύρριζα με τις βλεφαρίδες.

Βήμα 2ο

Με ένα λεπτό πινέλο σβήσε την αυστηρή γραμμή, δίνοντας έμφαση στην εξωτερική γωνία, ώστε να διατηρεί την ανοδικότητά της.

Βήμα 3ο

Χάρισε το τελευταίο touch, σφραγίζοντας με σταθερότητα το έντονο μαύρο χρώμα περνώντας μια ποσότητα μαύρης σκιάς ακριβώς πάνω από το μολύβι.

Το βίντεο θα σου δείξει ακριβώς τον τρόπο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fashion Daily Inspo (@fashion.connections)