Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί τη μάστιγα, για την οποία η ανεκτίμητη αξία της πρόληψης μπορεί να σώσει ζωές. Ως εκ τούτου, οι εκστρατείες προώθησης του μηνύματος συνεισφέρουν με τη σειρά τους στον αγώνα από τον οποίο όλες οι γυναίκες μπορούν να στεφθούν νικήτριες.

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία – κολοσσός της βιομηχανίας ομορφιάς, Estée Lauder, πέρα από την περιποίηση που προσφέρει στην εμφάνιση της γυναίκας, για μια ακόμη χρονιά, στο πλαίσιο της Εστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, στηρίζει και συμμετέχει στην Παγκόσμια Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Σημείων-Οροσήμων.

Αυτήν την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 20:00, το κτίριο Τσίλλερ, το οποίο στεγάζεται στο Εθνικό Θέατρο της Ελλάδος, εκτός από τον εμβληματικό χαρακτήρα του θα εντυπωσιάσει επίσης από τα ροζ φώτα που θα το κάνουν να λάμψει υπό προσπάθειά του να τονίσει την αποτελεσματικότητα της πρόληψης αλλά και της έγκαιρης διάγνωσης.

Την εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλες οι φίλες της εταιρείας, και όχι μόνο, μέσα από τη ζωντανή μετάδοση στη σελίδα της Estée Lauder Greece στο Facebook, καθώς και στο κανάλι Estée Lauder Greece στο Youtube.

Η αγαπημένα μάρκα καλλυντικών, πέρα από την περιποίηση της εξωτερικής μας ομορφιάς, ανταποδίδει το δεσμό αφοσίωσης και αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την εσωτερική, επίσης, ομορφιά μας. Μέσα από την αφύπνιση στέκεται δίπλα σε κάθε γυναίκα.

«Ενωμένοι, μπορούμε να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού για όλους».

Estee Lauder Hellas | Φωταγωγεί το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδος με το ροζ χρώμα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον καρκίνο του Μαστού

#TimeToEndBreastCancer #ELCDonates