Αναζωογονεί, φρεσκάρει, ανεβάζει τη διάθεση, σου δίνει ταυτότητα και εκτοξεύει την αυτοπεποίθηση. Η σχέση με το άρωμά σου είναι, συνήθως, πιστή και η εμπιστοσύνη που χτίζεται ανάμεσά σας δε μπορεί να γκρεμιστεί με τίποτα, αφού πρόκειται για εντυπωσιακό οικοδόμημα με γερά θεμέλια.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που αναζητούμε μια αλλαγή, η οποία θα μας ανανεώσει. Κάπως έτσι, ξεκινάμε να δοκιμάζουμε ποικίλες νότες και καταλήγουμε τελικά σε αυτήν που μας ταιριάζει. Διαδικασία, δύσκολη, αφού δεν είναι εύκολο να βρεις αυτόν τον έναν συνδυασμό συστατικών που θα ταιριάζει στην προσωπικότητα αλλά και την επιδερμίδα σου.

Αν, λοιπόν, βρίσκεσαι σε μια παρόμοια περίοδο, ίσως η αντρική γνώμη σου χαρίσει το τελικό push για να προχωρήσεις στην αγορά.

Τα παρακάτω συστατικά είναι εκείνα που αγαπούν να μυρίζουν στην αγαπημένη τους και όχι άδικα.

Τριαντάφυλλο

Βασιλιάς των λουλουδιών αλλά και της καρδιάς μας. Οι ποικιλίες των διαφορετικών οικογενειών θα σου δώσουν την ευκαιρία να καθορίσεις την ένταση αλλά και τη γλυκύτητα που επιθυμείς.

Τα τρία συστατικά που αγαπούν τα αρσενικά στο το άρωμά σου

Βανίλια

Συστατικά όπως το μπισκότο, η καραμέλα, το αμύγδαλο έχουν ως βάση τη βανίλια. Τότε όχι απλά απολαμβάνουν να μας μυρίζουν συνεχώς αλλά θα τους ανοίγει και η όρεξη και δε θα ξεκολλάνε από πάνω μας…

Λεβάντα

Γλυκιά αλλά και πικρή ορισμένες φορές. Η αίσθηση της καθαριότητας, όπως και της θαλπωρής θέτει σε πρώτο πλάνο την ανάγκη της αγκαλιάς, η οποία θα μυρίζει πιο πολύ από ποτέ: σπίτι.

Αυτή τη φορά έχεις νέες προδιαγραφές.