Τα άκρα μας αποτελούν αγαπημένα σημεία του σώματός μας, στα οποία αφιερώνουμε χρόνο αλλά και χρήματα για να τα διατηρούμε όμορφα και λαμπερά.

Πέρα από το manicure που απελευθερώνει το νύχι από τα περιττά πετσάκια και τα ενοχλητικά ή, ορισμένες φορές επώδυνα, επωνύχια, η διαδικασία του βαψίματος με λογής λογής χρώματα αλλά και σχέδια μας ξετρελαίνει.

Ανυπομονούμε να τα βλέπουμε καλοφτιαγμένα, μα όλες έχουμε ζήσει το συναίσθημα που παίρνει σάρκα και οστά μόλις δημιουργηθεί ο κόμπος μέσα μας, ύστερα από ένα κρακ…

Ένα σπάσιμο, πέρα από τον πόνο που φέρει μαζί του, αλλά και παρά την αισθητική ασχήμια που επιβάλλει, δεν είναι καθόλου εύχρηστο αφού πιάνεται σε ρούχα, στα μαλλιά, ενώ επίσης γρατζουνάει κάθε επιφάνεια.

Τι πρέπει να κάνεις μέχρι να πας στη nail artist σου; Το παρακάτω κόλπο είναι πανεύκολο, πανέξυπνο και θα σε σώσει, παροδικά τουλάχιστον.

Κόψε ένα μικρό κομμάτι από το φίλτρο του καφέ ή το φακελάκι του τσαγιού, σε σχήμα ώστε να καλύπτει την επιφάνεια του σημείου. Στη συνέχεια, πέρνα με ένα διάφανο γυαλιστικό το νύχι και κόλλα το πάνω του. Τέλος, κάλυψέ το 2-3 φορές ακόμη με το top coat για να το σφραγίσεις καλά και… μάντεψε! Είσαι έτοιμη.

Το παρακάτω βίντεο θα σου δείξει ακριβώς τον τρόπο!