Οι συζητήσεις στα γυναικεία τραπέζια κατακλύζονται από τα παράπονά μας σχετικά με τα ρούχα, με τα οποία θα πρέπει να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας, εκείνα που μας λείπουν κι εκείνα που αναζητούμε αλλά δε μπορούμε με τίποτα να βρουν στην αγορά.

Σίγουρα η κάθε εποχή επιβάλλει τους δικούς της κανόνες ως προς την εμφάνιση, τις τάσεις και τους νέα don’ts. Ωστόσο, σε αυτό το ατέρμονο παιχνίδι του styling πολλές φορές δεν έχεις παρά να σκεφτείς, ποιο είναι το χαρακτηριστικότερο στοιχείο της κάθε περιόδου.

Πριν, λοιπόν, αρχίσεις να γκρινιάζεις, κλείσε τα μάτια σου και πες φωναχτά τη λέξη φθινόπωρο.

Ποιο outfit έρχεται πρώτο στο μυαλό σου;

Κάπως έτσι πρέπει να λειτούργησε και η Jessica Alba, η οποία με φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μας δίδαξε ότι παρά τους μοντερνισμούς και τα χρώματα που πάνε κόντρα στην εποχή και σε αυτό που πάντα η τελευταία λέξη της μόδας έχει να πει, υπάρχουν ορισμένα κατεστημένα που δε θα χάσουν ποτέ την αξία τους…

Ένα από αυτά είναι η επιστροφή στα γήινα χρώματα, με το μουσταρδί και το καφέ να πρωταγωνιστούν στην κορυφή της λίστας.

Μάλιστα το νέο της hair look με τα σκούρα μαλλιά έρχεται να ολοκληρώσει τον ολοκαίνουργιο εαυτό της στην μετάβαση από την αφόρητη ζέστη στο δροσερό αεράκι και την προετοιμασία προς το κρύο.

Η παρακάτω φωτογραφία σίγουρα τη δικαιώνει!