Το πολυαναμενόμενο «No Time to Die» μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βρετανικού box office, σπάζοντας το ρεκόρ κάθε προηγούμενης ταινίας James Bond έως σήμερα.

Ξεκάθαρα, από τα στατιστικά φαίνεται πως η ταινία με τον Daniel Craig είναι η πιο εμπορική του 2021 σε έσοδα, στη Βρετανία και σε 54 ακόμα χώρες.

Πιο συγκεκριμένα, το «No Time to Die» προβλήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο σε 772 διαφορετικούς κινηματογράφους, φτάνοντας μέχρι και τις 9.000 προβολές την ημέρα, με τις αίθουσες να γεμίζουν ασφυκτικά και την ζήτηση να βρίσκεται στα ύψη.

Η νέα ταινία του James Bond συγκέντρωσε τις πρώτες ημέρες προβολής της 119 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, αριθμός ρεκόρ για ταινία από την αρχή της πανδημίας.
Ο νέος James Bond έχει αφήσει πίσω κατά πολύ το Skyfall και το Spectre με τους ειδικούς να αναφέρουν πως μετά την προβολή του σε Κίνα και Νέα Υόρκη θα αποδειχθεί, εάν πρόκειται να σπάσει το φράγμα και των πιο επιτυχημένων ταινιών όλων των εποχών, αναφορικά με τα έσοδα.

Μεταξύ μας, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο…