Οι άνδρες που γνωρίζουμε θα θεωρούσαν τεράστιο «λαχείο» να έχουν ερωτικές σκηνές σκηνές, έστω και στα στενά όρια του πλατό και της υποκριτικής, με την υπέροχη Jennifer Aniston.

Η θρυλική «Rachel» μπορεί να μην μπαίνει στις λίστες με τις πιο ωραίες γυναίκες του πλανήτη, κατέχει όμως θέση στο βάθρο των πιο ποθητών, μιας και ανέκαθεν θεωρούνταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας που όλα τα αρσενικά ποθούν.

Ο ηθοποιός Jake Gyllenhaal, με τον οποίο η Aniston είχε συνεργαστεί στην ταινία «Good Girl» το 2002, σε συνέντευξή του χαρακτήρισε τις ερωτικές σκηνές μαζί της ως «μαρτύριο» για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην ταινία «Good Girl» το 2002.

 

Στην εν λόγω συνέντευξη στην εκπομπή  The Howard Stern Show, ο  star -φανερά αμήχανος- αποκάλυψε:

«Ήταν μαρτύριο, ναι ήταν. Αλλά επίσης δεν ήταν. Εννοώ, ήταν λίγο και από τα δύο. Περιέργως οι ερωτικές σκηνές είναι παράξενες, γιατί υπάρχουν 30 με 50 άνθρωποι που κοιτούν. Αυτό δεν με ανάβει. Γίνονται όλα μηχανικά. Και είναι και σαν χορός, χορογραφείς για την κάμερα. Μπορείς να μπεις μέσα στον ρόλο αλλά μοιάζει με σκηνή καυγά, πρέπει να χορογραφήσεις τις σκηνές».

Περίπου είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας τους, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι στις περισσότερες ερωτικές σκηνές χρησιμοποιήθηκε μαξιλάρι. «Πιστεύω ότι αυτό ήταν μια πρόταση της Jennifer, ήταν πολύ ευγενική να το προτείνει πριν καν ξεκινήσουμε. Είπε ‘απλά θα βάλω ένα μαξιλάρι εδώ’!».

Αναρωτιέσαι ακόμα γιατί ζορίστηκε τόσο ο γοητευτικός πρωταγωνιστής; Όπως ακούγεται στο Hollywood ο ίδιος είχε υπάρξει τρελά ερωτευμένος μαζί της!