Οι θεωρίες περί του πόσο συχνά θα πρέπει να λουζόμαστε έχουν προκαλέσει μια σύγχυση μέσα στο μυαλό μας, καταφέρνοντας να μπερδέψουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι λίγες οι φορές που δεν προλαβαίνουμε να λουστούμε μετά από μια μεγάλη ημέρα, ούτε οι περιπτώσεις κατά τις οποίες το τριχωτό της κεφαλής εκκρίνει αρκετά μεγάλη ποσότητα ελαίων, άρα τι κάνουμε;

Αυτοί κι άλλοι πολλοί λόγοι έχουν σταθεί έμπνευση για αρκετές, πλέον, εταιρείες να διαθέσουν στην αγορά διαφόρων ειδών dry shampoo. Ένα spray που έρχεται να απορροφήσει κάθε λιπαρή επιφάνεια, αφήνοντας το φρέσκο, ματ φινίρισμα στη θέση της.

Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που δεν έχεις προμηθευτεί ένα αντίστοιχο προϊόν, ή εάν δεν επιθυμείς να καταφύγεις στη λύση του spray;

Μωρουδιακή πούδρα! Ναι ναι, καλά άκουσες. Άδειασε μια ποσότητα ταλκ στο χέρι σου και στη συνέχεια άπλωσέ τη στα μαλλιά σου επιμένοντας στις ρίζες. Το μυστικό είναι να επιμείνεις και να ανακατέψεις καλά τα μαλλιά, ώστε να σβήσει καλά η λευκή απόχρωση.

Λαδωμένα μαλλιά; Η γρήγορη λύση της τελευταίας στιγμής είναι εδώ

Πρόκειται για μια λύση εύκολη, γρήγορη κατά τις πρωινές ώρες βιασύνης, και σταθερή, διαρκώντας στη διάρκεια όλης της ημέρας.

Extra Tip:  Αν το έχεις παρακάνει με την ποσότητα, μην τρομάξεις. Πέρασε τα χέρια σου με λίγο καθαρό νερό κι όπως είναι νωπά χάιδεψε απαλά τα την επιφάνεια των μαλλιών σου.