Το ταξίδι σου στο όνειρο που ονομάζεται μακιγιάζ ξεκινάει με έναν βασικό κανόνα, τον οποίο δεν πρέπει ποτέ να παραβείς: Μη κοιμηθείς ποτέ βαμμένη!

Κι όμως, όπως στα περισσότερα απαγορευμένα «όχι», υπάρχουν κι αυτές οι μικρές εξαιρέσεις, στις οποίες όσο κι αν μέσα σου το θέλεις, το σώμα δεν υπακούει ώστε να σηκωθείς και να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου, τουλάχιστον, με ένα σαπούνι προσώπου.

Η μετάνοια ξεκινάει την επόμενη μέρα, συγκεκριμένα το πρωί, όταν βλέπεις την επιδερμίδα σου αφυδατωμένη, μπουκωμένη, συνήθως με ένα καινούργιο απόκτημα ως προς τα σπυράκια και μια βλεφαρίδα με απομεινάρια mascara να στέκεται προκλητικά στο μάγουλό σου.

Ποτέ ξανά λες, αλλά είναι πια αργά!

Υπάρχει ένα μυστικό, το οποίο θα ζητήσει έμπρακτα συγνώμη από την επιδερμίδα σου με τον πιο θεαματικό τρόπο: Σπάσε μια αμπούλα βιταμίνης Ε μέσα στην ποσότητα κρέμας που θα εφάρμοζες στην επιδερμίδα του προσώπου σου και ανακάτεψέ τα καλά.

Σε πήρε ο ύπνος βαμμένη; Αυτή είναι η κίνηση που πρέπει να κάνεις το πρωί

Μη ξεχνάς, φυσικά, πως αυτό προϋποθέτει να έχεις καθαρίσει καλά το δέρμα σου πιο πριν με γαλάκτωμα, scrub και λοσιόν.

Τελικά, η συγγνώμη σου θα γίνει δεκτή και, μάλιστα, θα επανορθώσεις με τον πιο εύκολο τρόπο. Πρόσεξε, όμως, να μην επαναπαυτείς και επαναληφθεί αυτό σου το ατόπημα γιατί τότε είναι που τίποτα δε θα σε σώσει…