Το μακιγιάζ αποτελεί ένα ατέρμονο παιχνίδι συνεχούς αναζήτησης καινούργιων τρόπων για να αναδείξουμε τα δυνατά σημεία του προσώπου μας και να εντυπωσιάζουμε με κάθε μας εμφάνιση.

Ωστόσο, πολλές φορές υπάρχουν και στιγμές που η πνευματική δυστοκία μας χτυπάει την πόρτα και βαλτώνουμε συνεχώς στα ίδια και στα ίδια, τόσο λόγω του περιορισμένου χρόνου, όσο και της άνεσης που έχει ως αποτέλεσμα να βολευόμαστε στις τεχνικές που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφες.

Το κεφάλαιο «σκιές» αποτελεί ένα risky κομμάτι, με το οποίο δεν τολμάμε εύκολα να πειραματιστούμε. Κι όμως, όσο κι αν μας εντυπωσιάζουν πολλά χρώματα, οι κλασικές επιλογές σε σκιές, όπως οι γήινες αποχρώσεις, είναι εκείνες που κερδίζουν έδαφος ολοένα και περισσότερο στο συρτάρι ομορφιάς μας.

Φέτος κάνε τη διαφορά! Η Sarah Tanno, make-up artist της Lady Gaga, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ένα μακιγιάζ το οποίο, μόλις το αντικρίζεις ερωτεύεσαι την ιδιαίτερη απόχρωση σε σκιά, η οποία φωνάζει: φθινόπωρο!

Πάρε ιδέες από την ειδική.

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Tanno (@sarahtannomakeup)

Πρόκειται για ένα κράμα πολλών χρωμάτων που δεν είναι ούτε κόκκινο, ούτε καφέ, ούτε πορτοκαλί. Μια ζεστή νότα που θα τονίσει όλες τις αποχρώσεις ματιών και θα πάει κόντρα στο δροσερό καιρό της εποχής.

Όσο για τα μαλλιά, δε σε περιορίζει καμία επιλογή, αφού δείχνει λαμπερή είτε σε μελαχρινές, είτε σε ξανθές ή κοκκινομάλλες.

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Tanno (@sarahtannomakeup)

Βρήκαμε το χρώμα σου! Το μόνο που μένει τώρα είναι να το δοκιμάσεις…