Την παραμικρή σχέση δεν θα έχει η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου -αυτή της 31ης του μήνα- με την πρώτη, η οποία αποδείχτηκε ιδιαιτέρως βοηθητική για πολλούς εκπροσώπους του ζωδιακού.

Η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα την τελευταία ημέρα του μήνα και η οποία θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων με συμμετοχή του Κρόνου, θα είναι αρκετά δύσκολη για τα περισσότερα ζώδια, καθώς φέρνει μαζί της διαφωνίες, επιπλέον ευθύνες και πολλές έξτρα υποχρεώσεις – κόντρα στο ανέμελο μιξ των διακοπών μας.

Τέσσερα, όμως, είναι τα ζώδια που βάσει πλανητικών θέσεων θα ταλαιπωρηθούν περισσότερο.

Ποια είναι αυτά; Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι του πρώτου κυρίως δεκαημέρου θα δουν τις αντοχές του να δοκιμάζονται τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τέλος μιας συνεργασίας ή μίας σχέσης που μέχρι πρότινος θεωρούσαν σημαντική, θα αποτελέσει στην ουσία ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο δρόμος θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Παρθένοι

Εντάσεις και τσακωμοί έρχονται να υπενθυμίσουν πως ο Κρόνος… δεν αστειεύεται. Οι Παρθένοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν άσχημες συμπεριφορές και πολύ παρασκήνιο, με τους ίδιους να καταλήγουν να χάνουν την ψυχραιμία τους και μαζί μ’ αυτή το όποιο δίκιο τους.

Τοξότες

Οι Τοξότες προσγειώνονται απότομα στην απαιτητική καθημερινότητα στο τέλος του μήνα, πράγμα που δεν τους αρέσει καθόλου. Τα νεύρα θα είναι πολλά και η όρεξη για δουλειά περιορισμένη, στοιχεία που οδηγούν σε εκρήξεις που επηρεάζουν πολύ τα πρόσωπα του στενού τους περιβάλλοντος.

Ιχθύες

Η ευαισθησία των Ψαριών χτυπάει κόκκινο και οι συναισθηματικές διακυμάνσεις έρχονται να προκαλέσουν ξεσπάσματα άνευ προηγουμένου. Παράπονα και τσακωμοί θα πρωταγωνιστήσουν στο τέλος του μήνα, ενώ προσοχή πρέπει να δοθεί και σε θέματα υγείας. Προσέξτε τον εαυτό σας και δώστε βάση σε όσα το σώμα σας προσπαθεί να «φωνάξει».