Δύο Πανσελήνους θα αντιμετωπίσουμε μέσα στον Αύγουστο, μία την πρώτη και μία την τελευταία ημέρα του μήνα.

Η Πανσέληνος της 1ης Αυγούστου χαρακτηρίζεται ως η πιο αισιόδοξη της χρονιάς, καθώς επηρεάζει θετικά πολλά ζώδια, τα οποία θα ζήσουν πρωτόγνωρες καταστάσεις κατά τη διάρκεια του ολόγιομου φεγγαριού.

Η Πανσέληνος αυτή λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Υδροχόου, συγκεκριμένα στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και καταλήγει να επηρεάζει πολύ τέσσερις από τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού: τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένει τα 4 αυτά ζώδια:

Ταύρος

Η Πανσέληνος αυτή φέρνει μαζί της πολλές ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα είναι η ευκαιρία να θέσετε νέους στόχους, να αναθεωρήσετε καταστάσεις και να βάλετε πλώρη για όσα θέλατε να κάνετε εδώ και καιρό αλλά κάτι σας σταματούσε. Τα σχέδια που θα κάνετε τώρα για το μέλλον σας, μόνο σε καλό θα σας βγουν αρκεί να μην καταλήξετε να… τεμπελιάζετε από την τόση καλοπέραση.

Λέων

Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται πολύ, ενώ μία σημαντική δέσμευση ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της στη ζωή σας. Και είναι μόνο για καλό. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και στα οικονομικά ζητήματα χάρη στο τυχερό τρίγωνο Άρη – Δία που σχηματίζεται την ημέρα της Πανσελήνου. Την ίδια ώρα, οι εκπλήξεις από αγαπημένα πρόσωπα δεν θα λείψουν.

Σκορπιός

Τα ευχάριστα νέα για εσάς αφορούν κυρίως στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το σπίτι σας. Μία μετακόμιση που περιμένατε εδώ και καιρό, μία ανακαίνιση ή ακόμα και μία… συγκατοίκηση την οποία φοβόσασταν να τολμήσετε, έρχονται να δώσουν αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητά σας. Το μοναδικό που μπορεί να σας προβληματίσει κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου, είναι το ότι είναι πιθανό να κληθείτε επιτέλους να πάρετε αποφάσεις και να αναλάβετε δράση για όσα αποφεύγατε τόσο καιρό. Όλα, όμως, είναι για το καλό σας.

Υδροχόος

Τύχη, έρωτα και ευκαιρίες. Αυτά φέρνει μαζί της η Πανσέληνος της 1ης Αυγούστου για εσάς, γι’ αυτό δεν έχετε παρά να χαρείτε τα «δώρα» της στο έπακρο. Το φεγγάρι αυτό είναι σε τετράγωνο με τον πλανήτη της τύχης, τον Δία, συνεπώς όλα θα πάνε κατ’ ευχήν για εσάς. Επιπλέον, σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα τα οποία για να πετύχετε θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας άφησε πικρή γεύση στο παρελθόν, κυρίως σε ό,τι αφορά στο ερωτικό κομμάτι. Ευτυχώς, τα καλύτερα είναι μπροστά!