Μπορεί ο Αύγουστος να μην θεωρείται από τους ευνοϊκότερους μήνες της χρονιάς, φαίνεται όμως πως παρά τις αντιξοότητες, κάποια ζώδια δεν θα τα καταφέρουν κι άσχημα στο κομμάτι των σχέσεων.

Μπορεί η καριέρα και τα χρήματα να απασχολούν τους περισσότερους από εμάς -και λογικό, δεδομένης της έντονης καθημερινότητας- αλλά ορισμένοι θα δουν την τύχη να τους χαμογελά, φέρνοντας στον δρόμο τους μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ σημαντικό και όμορφο.

Ποια ζώδια θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα πριν το τέλος του μήνα;

Αιγόκερως

Ήδη από την αρχή του μήνα, η γοητεία σου θα αρχίσει να μην περνά απαρατήρητη. Οι γνωριμίες θα είναι αρκετές, μία όμως αναμένεται να σε συγκινήσει ιδιαίτερα και να σε κάνει να θυμηθείς συναισθήματα που… είχες ξεχάσει τα τελευταία 2 χρόνια.

Φρόντισε να ξεχωρίσεις τη σωστή από τη λάθος γνωριμία και να δώσεις την ευκαιρία στο πρόσωπο που την αξίζει. Αν τα καταφέρεις, ο έρωτας θα έρθει για να μείνει!

Υδροχόος

Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον 7ο οίκο σου, πράγμα που σημαίνει πως η μοναξιά παύει να σε χαρακτηρίζει. Αρκεί να το θέλεις φυσικά!

Τώρα είναι η ευκαιρία σου να πεις το «ναι» σε μια σχέση που θα σε γεμίσει συναισθηματικά και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις όσα πίστευες μέχρι σήμερα. Ο κυνισμός σου θα βρει τον μάστορά του, όταν το πρόσωπο που αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω στη ζωή σου κάνει την εμφάνισή του.

Καρκίνος

Το κομμάτι των σχέσεων ευνοείται πολύ τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, τόσο σε φιλικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Θα βγεις, θα ταξιδέψεις, θα γνωρίσεις κόσμο και μοιραία θα αποκτήσεις ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα σε κάνει να επιθυμείς έντονα να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου.

Το κακό στην περίπτωσή σου είναι η πιθανότητα να του δώσεις λάθος εντύπωση καθώς η κοινωνικότητά σου θα «χτυπήσει» κόκκινο, γι’ αυτό φρόντισε να δείξεις από την πρώτη στιγμή ποια πραγματικά είσαι…