Θα βρουν το μάστορά τους: Αυτά είναι τα 4 πιο άτυχα ζώδια που θα ζοριστούν πολύ τον Αύγουστο

Θα δοκιμάσουν τα όρια και τις αντοχές τους.
Έρευνα έχει την απάντηση! Πόσο ψηλές είναι οι Ελληνίδες τελικά;
Unsplash

Μόνο ξεγνοιασιά δεν θα χαρίσει σε ορισμένους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου ο Αύγουστος, με τους πλανήτες να… κάνουν «πάρτυ» και να ταράζουν τα νερά (και τα νεύρα μας).

Ο μήνας ξεκινά με εντάσεις, καθυστερήσεις και έντονους ρυθμούς καθημερινότητας, ενώ δεν θα λείψει η ψυχολογική πίεση και η ανάγκη με επικοινωνία με άτομα που ίσως δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμα.

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ζοριστούν πολύ αυτόν τον μήνα;

Παρθένος

Ο Παρθένος αυτόν τον μήνα θα κληθεί να πάρει σοβαρές αποφάσεις. Σοβαρές και δύσκολες. Ο μήνας αυτός σας εξασφαλίζει πολύ άγχος, υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν και ελάχιστο χρόνο για προσωπικές επαφές και ταξίδια. Αρκεστείτε σε μερικές «σταγόνες» χαλάρωσης και ας ελπίσουμε ότι ο Σεπτέμβρης θα σας αποζημιώσει για την ταλαιπωρία του Αυγούστου.

Τοξότης

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον Λέοντα αυτόν τον μήνα και τα Τοξοτάκια δεν θα ησυχάσουν λεπτό! Σχέδια και ιδέες θα βασανίσουν πολύ το μυαλό τους, αλλά είναι πιθανό να αποδώσουν καρπούς τους προσεχείς μήνες – γι’ αυτό ας μην απογοητεύεστε όσοι ανήκετε στο συγκεκριμένο ζώδιο. Βρείτε χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, βγείτε έξω, ταξιδέψτε όσο μπορείτε και… τα καλύτερα έρχονται!

Θα βρουν το μάστορά τους: Αυτά είναι τα 4 πιο άτυχα ζώδια που θα ζοριστούν πολύ τον Αύγουστο

Ιχθύες

Για τα ψαράκια, τα επαγγελματικά παραμένουν σε πρώτο πλάνο και τον Αύγουστο! Οικονομικά θέματα σας απασχολούν και δεν σας αφήνουν να γευτείτε το καλοκαίρι με τον τρόπο που θα θέλατε. Το άγχος δε λείπει, η ανασφάλεια χτυπάει κόκκινο και ορισμένα πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα προσπαθήσουν να βάλουν φρένο στα σχέδιά σας. Είναι, όμως, στο χέρι σας να… ελιχθείτε όπως μόνο εσείς ξέρετε και να πάρετε ξανά την κατάσταση στα χέρια σας.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι αυτόν τον μήνα δεν θα έχουν χρόνο για χάσιμο. Κόντρα σε ό,τι πίστευαν για τον Αύγουστο, τον μήνα αυτό ούτε θα χαλαρώσουν, ούτε θα ξεκουραστούν, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και η πίεση των deadlines τεράστια. Χώρος για προσωπική ζωή; Ούτε για δείγμα.

Τι άλλο να χρειάζεται ένα ζώδιο για να μπει στη λίστα με τα πιο άτυχα του μήνα;