Μία από τις φυσιογνωμίες του Παλατιού που αγαπήθηκε περισσότερο απ’ όλους είναι αδιαμφισβήτητα η Πριγκίπισσα Diana, η οποία δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς…

Πέρα από τη φιλανθρωπική της δράση και το πάντα ευγενέστατο και φιλικό χαμόγελό της, ξεχώρισε με τις ενδυματολογικές επιλογές, οι οποίες παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο και, μάλιστα, φαίνεται πως έχουν αντίκτυπο σε όλες τις ηλικίες.

Κομμάτια που συναντάμε καθημερινά στο δρόμο, το γραφείο, τη βόλτα και τα ψώνια όλες τις ώρες και σε οποιεσδήποτε περιστάσεις, απλώνουν βαθιά τις ρίζες τους και μας μεταφέρουν μέσα από τη μηχανή του χρόνου σε καιρούς αλλοτινούς.

Με ιδιαίτερη αδυναμία σε jeans, πουκάμισα διαφόρων σχεδίων και χρωμάτων, ψηλόμεσα παντελόνια, λινά κοστούμια, κομψά blazers, pencil φούστες, leather jackets, oversized T-shirts ή hoodies και bicycle leggings θα μπορούσε κανείς να πει ότι η Diana είχε ήδη λανσάρει τις μελλοντικές τάσεις.

Ένα απτό παράδειγμα ότι η γυναίκα μπορεί να συνδυάσει πολλά διαφορετικά looks ανάλογα με τις περιστάσεις και πως οι αντιθετικές επιλογές μπορούν να συνυπάρξουν υπό διαφορετικούς χρονικούς περιορισμούς πάνω στην ίδια προσωπικότητα.

Ο παρακάτω κατάλογος με τις φωτογραφίες το αποδεικνύει εύληπτα. Κι όμως, τα χρόνια περνούν, μα η μόδα ξέρει καλά να διαφυλάσσει την elegant φινέτσα της.