Η υπέροχη Beyoncé έσβησε την τούρτα με τα 40 κεράκια και έκανε ένα δώρο σε εκείνη και σε όλες εμάς, ανεβάζοντας στα social media μία ιδιόχειρη επιστολή με πολλούς παραλήπτες.

Η εορτάζουσα αποκάλυψε ότι για πρώτη φορά στη ζωή της δίνει την άδεια στον εαυτό της να απολαύσει την επιτυχία της και νιώθει «καλύτερα από ποτέ» στη ζωή της.
Η βραβευμένη με 28 Grammy τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Όποιος προσπάθησε να κάνει τις γυναίκες να νιώσουν ότι πρέπει να νιώθουν γριές ή δυστυχισμένες μετά τα 40 τα έκανε σκ@τ@. Αυτή ήταν η καλύτερη φάση που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω μεγαλώσει».

H ίδια, συνέχισε λέγοντας πως αυτή είναι η πρώτη χρονιά στη ζωή της που καταλαβαίνει τι σημαίνει να ζεις τη στιγμή και να είσαι ζωντανός, καθώς και ότι είναι η πρώτη της φορά που κατανοεί πόσο εύθραυστη είναι η ζωή, επομένως πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνει τη στιγμή στις καλύτερες εποχές.

«Όσο πιο πολύ ωριμάζω τόσα περισσότερα καταλαβαίνω και η χαρά μου αυξάνεται. Υπάρχει μια ελευθερία και απελευθέρωση γνωρίζοντας ότι πέρασα στην άλλη πλευρά με τη θυσία μου. Επιτέλους δίνω στον εαυτό μου την άδεια να χαρεί τους σπόρους που δούλεψα τόσο σκληρά για να φυτέψω όλη μου τη ζωή».

 

Στο τέλος, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τα χρόνια, που πέρασαν μαζί, αφού η καριέρα της ξεκίνησε από την αθώα ηλικία των 15.

«Οι περισσότεροι με γνωρίσατε όταν ήμουν 15 και έχουμε μεγαλώσει μαζί. Έκλαψα με δάκρυα χαράς για τις ευχές που μου στείλατε. Τα βίντεο, οι αναρτήσεις, οι ευχές σας, θα το εκτιμώ για πάντα. Σας θαυμάζω και σας σέβομαι όλους. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Η Beyoncé κλείνει τα 40 και στέλνει επιστολή σε όσους «προσπαθούν να κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν γριές ή δυστυχισμένες»

Beyonce.com