Η Alicia Keys επαναφέρει το κορυφαίο hair trend των ’90s

Τα μαλλιά των '90s πάντα θα επιστρέφουν στη μόδα.
Η Alicia Keys επαναφέρει το κορυφαίο hair trend των '90s
aliciakeys/instagram

Για τα κορίτσια που διανύουν την τρίτη και την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους, αλλά και για τα μεγαλύτερα, στυλιστικά, η δεκαετία των ’90s αποτελεί σταθμό. Τότε που όλα ήταν πολύχρωμα, φασαριόζικα, διασκεδαστικά και οι υπερβολές επιτρέπονταν.

Τότε ήταν που ήρθαν κάποιες τάσεις που δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ και θα τις βλέπουμε να επανέρχονται και πάλι δειλά δειλά για να μας θυμίζουν κάτι από την περασμένη παιδικότητα.

Τα μαλλιά στη δεκαετία των ’90s ήταν συγκλονιστικά, με περίτεχνα χτενίσματα, τοστιέρες, πιασίματα και πλεξούδες να κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους και να μας ξυπνούν μνήμες.

Η Alicia Keys, το ίνδαλμα της εποχής εκείνης, επανέφερε μία τάση λατρεμένη από τα παλιά και μας έβαλε σε σκέψεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Keys (@aliciakeys)

Τι έκανε;

Έπιασε σε μία χαμηλή πλεξούδα τα μαλλιά της και τα στόλισε με μικρά μικρά butterfly clips. Με δυο λόγια, έφερε τις πεταλούδες στα μαλλιά της, χωρίς να νοιάζεται για την απλότητα που απαιτεί η εποχή και μας γέμισε νοσταλγία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Keys (@aliciakeys)

Εξάλλου, πρόκειται για μία γυναίκα που ποτέ δεν ακολούθησε πιστά τις τάσεις της εποχής, βάζοντας το προσωπικό της στίγμα σε κάθε της εμφάνιση.

Μήπως να αρχίσουμε και εμείς τελικά να κάνουμε ό,τι μας αρέσει αναφορικά με το styling, αγνοώντας το τι απαιτεί η εκάστοτε εποχή;