Το reboot του Sex and the City, με τίτλο «And Just Like That…» μπορεί να μην έχει ορίσει ακόμα την ημερομηνία της πρεμιέρας του, καθημερινά όμως μας απασχολεί με νέες εικόνες, σκηνές και πλάνα από τους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Πλέον μπορούμε να πούμε πως κινούμαστε στους ρυθμούς των πρωταγωνιστριών της σειράς και το πρώτο teaser δόθηκε από την HBO, για να μας ξετρελάνει τελείως.

Η σειρά επιστρέφει επιστρέφει πολλά χρόνια μετά και μας παρουσιάζει την Carrie, την Charlotte και τη Miranda στα 50 τους σχεδόν χρόνια, να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε νέες ανάγκες της καθημερινότητας τους, πάνω σε ψηλοτάκουνα και φορώντας φυσικά υπέροχα ρούχα.

Το στιγμιότυπο που δείχνει την Carrie σε τρυφερά ενσταντανέ με τον Mr. Big στην κουζίνα του σπιτιού τους, κεντρίζουν το ενδιαφέρον, -και είναι το αγαπημένο μας-, την ώρα που τα πρώτα spoilers θέλουν το ωραιότερο τηλεοπτικό ζευγάρι να ρίχνει τίτλους τέλους στην θυελλώδη σχέση του μέσα στα 10 νέα επεισόδια.

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, η πρεμιέρα αναμένεται εντός του 2022, χωρίς ωστόσο να έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία ή έστω ο μήνας.

Κάτι μας λέει λοιπόν, πως τους ερχόμενους μήνες και μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, θα μας απασχολούν πολύ οι νέες εικόνες του comeback που όλες περιμένουμε.

Για να δούμε…