Αυτό είναι το μυστικό για να κρατήσει περισσότερο το βερνίκι σου

Όταν το διάλειμμα από το ημιμόνιμο φτάσει.
Αυτό είναι το μυστικό για να κρατήσει περισσότερο το βερνίκι σου
Unsplash

Τα τελευταία χρόνια η λέξη manicure έχει συνυφανθεί με την ημιμόνιμη βαφή, η οποία διαθέτη βάση gel. Σίγουρα, αποτελεί μια αγαπημένη επιλογή των γυναικών αφού υπερνικά το απλό βερνίκι τόσο στη διάρκεια, όσο και στη λάμψη αλλά και την αντοχή.

Γυναίκες με αδύναμα νύχια που σπάνε, νοικοκυρές που βουτάνε τα χέρια τους μονίμως στο νερό, αλλά και επαγγελματίες που εργάζονται αρκετές ώρες και δε διαθέτουν το χρόνο ή το πορτοφόλι για να πηγαίνουν κάθε βδομάδα στη nail expert τους εμπιστεύονται αυτήν τη μέθοδο με κλειστά τα μάτια.

Ωστόσο, όσο κι αν δε βαραίνει το νύχι όσο το τεχνητό, η αδύναμη και λεπτή υφή τους δε θα αργήσει να φανεί μετά από ορισμένες συνεχόμενες εφαρμογές. Τότε πείθεσαι πως είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτά να πάρουν μια ανάσα και να επιστρέψεις στο απλό manicure.

Πριν απογοητευτείς και γεμίσεις με αρνητικότητα, έχουμε να σου αποκαλύψουμε ένα μυστικό καλά κρυμμένο στις σημειώσεις των ειδικών επί του θέματος, ώστε η διάρκεια να είναι αντάξια των προσδοκιών.

Αυτό είναι το μυστικό για να κρατήσει περισσότερο το βερνίκι σου

Μη χρησιμοποιήσεις νερό, λαδάκι ή μαλακτικό υπονυχίων πριν το χρώμα. Προτίμησε μια ξηρή τελετουργία, αφαιρώντας τα λευκά πετσάκια που πετάνε και μόνο! Επίσης η κρέμα θα πρέπει να μπει στο τέλος.

Γιατί πρέπει να γίνει αυτό; Διότι, με αυτόν τον τρόπο απομακρύνουμε τη λιπαρότητα της πλάκας και το υλικό που θα την αγκαλιάσει θα συγκολληθεί πολύ πιο αποτελεσματικά.

Τώρα ξέρεις το κόλπο!