Αν ρωτήσεις έναν άντρα ποια είναι η πιο εκνευριστική συνήθεια της κοπέλας του, η οποία μπορεί εύκολα να τον βγάλει (μεταφορικά) από τα ρούχα του, θα ανοίξει το τεφτέρι των αναμνήσεων και η λίστα σίγουρα θα είναι κάτι παραπάνω από πλούσια.

Ανάμεσα στις δημοφιλέστερες, η ζήλια, το έvτονο μακιγιάζ, η γκρίνια και ακόμη πολλές. Η απορία, όμως, σχετικά με τη μία και μοναδική που υπερισχύει όλων των υπολοίπων ,λύθηκε και μάλιστα με μια απάντηση που σίγουρα δεν αποτελεί την πρώτη που θα ερχόταν στο μυαλό μας.

Ο λόγος για την τάση μας να καθυστερούμε να ετοιμαστούμε για μία έξοδο, με αποτέλεσμα ο σύντροφός μας να περιμένει… και να περιμένει. Η αλήθεια είναι πως από το «παραδοσιακό» ρομαντικό στήσιμο του πρώτου ραντεβού έχουμε καταλήξει στο αιώνιο περίμενε του καλού μας στο τιμόνι κάτω από το σπίτι μας ή στον καναπέ με το τηλεκοντρόλ στο χέρι.

Ανδρικές εξομολογήσεις | Αυτή είναι η πιο εκνευριστική γυναικεία συνήθεια

Pexels

Σίγουρα έχεις παρατηρήσει την υπομονή να εξαντλείται μέσα στο καλά τους ρούχα και το φιξαρισμένο μαλλί. Αν, πάλι, δε βρίσκεσαι σε σχέση αυτήν την περίοδο και τα έχεις ξεχάσει αυτά, φέρε στο νου σου τον πατέρα σου ή τον αδερφό σου πριν από μια οικογενειακή εξόρμηση.

Η αναμονή, όμως, πάντα αξίζει τον κόπο, αφού στο τέλος με ένα μόνο βλέμμα πάνω μας μπορούν να τα ξεχάσουν όλα!