Πριν από λίγες ημέρες δόθηκαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από το πολυαναμενόμενο «And Just Like That…» και ένας νέος άνδρας που φαίνεται να έχει άκρως τρυφερά ενσταντανέ με την Carrie Bradshaw μας τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή.

Στα πλάνα φαίνεται η πρωταγωνίστρια αγκαλιά με έναν ψηλό, γεροδεμένο άνδρα που φαίνεται να της έχει κλέψει την καρδιά. Θα είναι άραγε αυτός ο λόγος που η Carrie απομακρύνεται στο reboot από τον Mr. Big;

«Ναι» είναι η απάντηση των φανατικών της σειράς, αλλά εμείς έχουμε ακόμα τις επιφυλάξεις μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elder Ordonez (@elderordonez1)

Κάτι τέτοιο δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακόμα, αυτό όμως που ξέρουμε είναι την ταυτότητα του συγκεκριμένου άνδρα που θα μας απασχολήσει πολύ στα επεισόδια που έρχονται.

Το νέο, γοητευτικό και μυστήριο πρόσωπο είναι ο Γάλλος ηθοποιός και μοντέλο Thomas Canestrarο, ο οποίος υπήρξε πρωταθλητής kick boxing και έγινε γνωστός στο πλευρό του Sylvester Stallone και του Mel Gibson στην ταινία «Οι Αναλώσιμοι 3».

Ο Canestraro γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παρίσι, ενώ το 2011 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να κυνηγήσει την τύχη του ως personal trainer.

Ένας πελάτης του του πρότεινε συνεργαστούν, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά: «Μου έδωσε δουλειά μοντέλου για την εταιρεία ρούχων του. Από εκεί με βρήκε  ο φωτογράφος Tim Palen, ο οποίος τότε ήταν στη Lionsgate».

Carrie, εμείς εγκρίνουμε πάντως!