Το φθινόπωρο ήρθε και είναι η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τα πέδιλα και τα σανδάλια μας, για να τα βρούμε ξανά την ερχόμενη άνοιξη.

Και τι κάνουμε τώρα, μέχρι να έρθει ο καιρός να φορέσουμε τα αρβυλάκια και τις μπότες μας; Ποντάρουμε φυσικά στα λατρεμένα sneakers μας, που μας χαρίζουν άνεση, τέλεια looks και ωραία, stylish σύνολα.

Ένα αρνητικό έχουν μόνο τα αγαπημένα μας αθλητικά και αυτό το ξέρουμε όλες: Πώς καθαρίζουν και διατηρούνται ολόλευκα και καινούρια, όταν σχεδόν μετά από κάθε βόλτα μας είναι λερωμένα;

Παρακάτω θα δεις μερικά θαυματουργά tips για να διατηρηθούν τα λευκά sneakers σου σαν καινούρια.

Λευκό βερνίκι

Με ένα λευκό βερνίκι πέρνα τις γρατζουνιές και τα σημεία που φαίνονται κάπως χτυπημένα και άφησε τα να στεγνώσουν. Αμέσως θα λάμψουν και θα εξαφανιστούν όλα τα σημάδια.

Κράτα τα sneakers σου ολόλευκα και καθαρά σαν καινούρια με αυτά τα 3 απλά tips

Ποτέ στον ήλιο

Το ξέρεις και με τα ρούχα σου, τα λευκά στον ήλιο κιτρινίζουν και δείχνουν ταλαιπωρημένα. Φρόντισε να τοποθετείς τα λευκά παπούτσια σου πάντα σε σκιερά και δροσερά μέρη και μη φοβάσαι τίποτα.

Ρολό κουζίνας

Μετά το πλύσιμο των sneakers, τοποθέτησε μέσα ρολό χαρτί κουζίνας για να διατηρήσουν τη φόρμα τους και να απορροφήσουν την υγρασία ώστε να μη μυρίσουν.

Ακολούθησε τα δοκιμασμένα αυτά tips και θα έχεις τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια για δέκα χρόνια ακόμα!