Μπορεί το καλοκαίρι να μας κούνησε το μαντήλι και να μας γέμισε με αναμνήσεις, ωστόσο μια νέα εποχή ξετυλίγεται μπροστά μας και δεν έχουμε παρά να την απολαύσουμε ζωγραφίζοντας καινούργιες χρωματιστές εικόνες.

Ανάμεσα σε αυτές, τα πάρτι που λαμβάνουν χώρα στους κήπους και εξωτερικούς χώρους. Όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέπει, ο χρόνος που περνάμε στο εξωτερικό περιβάλλον αποτελεί μια συνήθεια που σίγουρα τιμούμε, ειδικά όταν σκεφτόμαστε πως το χειμώνα δε θα έχουμε την ίδια πολυτέλεια.

Κάπου εκεί, η σκέψη φτάνει στο ερώτημα: Τι θα φορέσω; Κι όμως οι επιλογές σε ρούχα σίγουρα θα σε οδηγήσουν στη σωστή επιλογή, σε αντίθεση με εκείνες των παπουτσιών. Τα πέδιλα μοιάζουν ξεπερασμένα για την εποχή, ενώ τα μποτάκια υπερβολικά για τον καιρό;

Τα παρακάτω don’ts θα σου δώσουν αμέσως την απάντηση.

Μείνε μακριά από υπερβολές.

Πέδιλα με λεπτό τακούνι

Τα ανοιχτά παπούτσια δεν είναι απαγορευτικά. Μάλιστα, αποτελούν κομβικό σημείο στη γυναικείας θηλυκότητα και κομψότητα. Ωστόσο, καλό θα ήταν σε αυτήν την περίπτωση να μείνουμε μακριά από τα λεπτά τακούνια, καθώς ποτέ δε ξέρεις κατά πόσο το επιτρέπει το δάπεδο. Πλατφόρμες κλειστές ή ανοιχτές αποτελούν ιδανική επιλογή για να είσαι πάντα safe αλλά και στυλάτη.

Garden party φθινοπώρου | 2 + 1 παπούτσια που πρέπει να αποφύγεις

Ψηλή μπότα

Εδώ θα πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή. Ναι, η ψηλή μπότα είναι πολύ αισθησιακή και εντυπωσιακή, ενώ τις περισσότερες φορές χαρίζει και ύψος, αλλά μπορεί πολύ εύκολα να μυρίσει χειμώνα και το look να καταστραφεί. Αν, πάλι, επιμένεις στάσου στα ανοιχτά μπεζ χρώματα.

Garden party φθινοπώρου | 2 + 1 παπούτσια που πρέπει να αποφύγεις

Εσπαντρίγια

Στη φλατ επιλογή της εσπαντρίγιας λέμε όχι, κι αυτό διότι είναι σαν να παραμένουμε κολλημένες στο καλοκαίρι δίνοντας την αίσθηση ότι δεν έχουμε αντιληφθεί την επόμενη μέρα, η οποία θα πρέπει να μας βρει ανανεωμένες και full of style. Οι flatform εσπαντρίγιες ή σε μορφή πλατφόρμας θα σε κάνουν να νιώσεις αλλά και να φανείς… ολοκαίνουργια!