Οι 3 μεγαλύτεροι εγωιστές του ζωδιακού κύκλου

Δύσκολα τα πράγματα μαζί τους.
Οι 3 μεγαλύτεροι εγωιστές του ζωδιακού κύκλου
Pexels

Τα ζώδια, όσο και να μην το παραδεχόμαστε, κάποιες φορές μας επεξηγούν πολλά σχετικά με την συμπεριφορά και τα κοινά χαρακτηριστικά κάποιων ανθρώπων. Κεφάλαιο «εγωισμός» για σήμερα, με τις απαντήσεις να έχουν δωθεί από την αστρολογία και όλες εμάς να είμαστε όλες αυτιά.

Κάποιοι άνθρωποι είναι εγωιστές, κάποιοι είναι πολύ λιγότερο και κάποιοι γίνονται υπερβολικά πολύ υπό συνθήκες.

Σε ποια κατηγορία ανήκει ο δικός σου αγαπημένος;

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, τρεις είναι οι μεγαλύτεροι εγωιστές του ζωδιακού. Αυτοί που θέλουν πάντοτε να έχουν το δίκιο με το μέρος τους, εκείνοι που δύσκολα θα βάλουν το «εγώ» κάτω από το «εμείς» και τα πρόσωπα εκείνα που σε κάθε καυγά θα αγανακτείς να βγάλεις άκρη μαζί τους.

Μπορεί ήδη να ξέρεις αν ο σύντροφός σου είναι εγωιστής. Καιρός όμως να δεις αν αυτό οφείλεται (και) στο ζώδιό του.

Ταύρος

Αν υπήρχε στέμμα ή βάθρο, ο Ταύρος θα μπορούσε να στεφθεί νικητής, αφήνοντας τους υπόλοιπους 11 πολλά χιλιόμετρα πίσω. Ο Ταύρος έχει αυξημένο εγωισμό, του αρέσει να επιβάλλεται, να αποφασίζει, ωστόσο στη δύσκολη στιγμή, «όταν καίει η μπάλα», αρνείται να πάρει αποφάσεις και να τερματίσει την σχέση.

Ακόμα, δεν είναι και εκείνος που θα ζητήσει επανασύνδεση στην ουσία. Απομακρύνεται, κάνει ναρκισσιστικές δηλώσεις, αλλά αν κάνεις το βήμα θα πέσει στην αγκαλιά σου αμέσως. Αρκεί να μην το έχει πει αυτός, ποτέ δεν θέλει να δείξει αδυναμία. Ο Ταύρος δεν θα ζητήσει εύκολα συγγνώμη γιατί πολύ απλά… δεν γίνεται να έχει κάνει λάθος.

Οι 3 μεγαλύτεροι εγωιστές του ζωδιακού κύκλου

Λέων

Ο Λέων είναι εγωιστής, το ξέρει, το λέει και το περηφανεύεται. Θέλει να τον θαυμάζεις για όλα. Για να είσαι καλά με ένα λιοντάρι πρέπει να του δείχνεις την αμέριστη προσοχή, να μην του περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να κοιτάξεις άλλον και να του λες συχνά πόσο πολύ τον θέλεις, τον ποθείς και τον καμαρώνεις. Αν κάνεις όλα τα παραπάνω ο Λέων θα σου ταχθεί και θα σε έχει κορώνα στο κεφάλι του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ξεκάθαρα ένα άκρως εγωιστικό ζώδιο, αλλά με έναν πολύ δικό του τρόπο. Είναι απότομος, θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και μέχρι τότε θα σε περνάει συνέχεια τεστ. Για να σε γνωρίσει στην παρέα του και ακόμα περισσότερο στην οικογένειά του, θα πρέπει να καταλάβει πως θα είσαι σημαντικό κομμάτι στη ζωή του και ξέρεις γιατί; Επειδή αν κάτι χαλάσει με εσάς στην πορεία δεν θέλει να το αντιληφθούν οι δικοί του άνθρωποι ως αποτυχία στην επιλογή του. Όλα τόσο σοβαρά, μετρημένα και… εγωιστικά. Απίστευτα πράγματα!