Η εποχή απαιτεί smokey eyes | To tutorial που θα σε κάνει (σχεδόν) επαγγελματία

Το φθινόπωρο ήρθε και τα μάτια μας θέλουν ένταση.
Η #1 τεχνική για το πιο τέλειο smokey eye

Μόνο στο άκουσμα του smokey eye make up, οι περισσότερες από εμάς φανταζόμαστε πως είναι αδύνατο να το πετύχουμε μόνες μας, αν δεν πιάνει το χέρι μας ιδιαίτερα και αν δεν είμαστε επαγγελματίες. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι, μιας και με 5 απλά βήματα μπορείς να πετύχεις άψογα το μακιγιάζ που επανέρχεται με φόρα αυτή την εποχή, είτε σε χρώμα μαύρο, είτε σε πιο ανοιχτούς τόνους.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικά professional tips για το λατρεμένο smokey eye make up και ένα tutorial που τα κάνει όλα να φαίνονται εύκολα και το οποίο μετρά κάτι λιγότερο από 2 εκατομμύρια views.

Το πιο σημαντικό στο συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι να καλύψεις πολύ καλά τους μαύρους κύκλους με το κατάλληλο concealer. Mία στρώση ακόμα αφού έχεις τελειώσει την εφαρμογή των σκιών είναι επιτακτική και θα το καταλάβεις και μόνη σου. Τα χρώματα σκιών που θα εφαρμόσεις πρέπει να είναι στις ίδιες αποχρώσεις αλλά σε διαφορετικούς τόνους, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό. Ξεκινάμε στο εσωτερικό του ματιού πάντα με τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις και καταλήγουμε εξωτερικά στις πιο σκούρες.

Κάθε φορά που αλλάζουμε σκιά αναμειγνύουμε με την προηγούμενη, ώστε να γίνεται η μετάβαση όλο και πιο απαλή. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχουν ευδιάκριτα όρια.

Λίγο πριν τελειώσεις με το smokey eye look, κάνε μία λεπτή γραμμή με τη σκούρα σκιά στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων και τόνισε το κάτω μέρος του φρυδιού με μία ματ σκιά ανοιχτού χρώματος.

Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο, έτσι;