Αναποδιές σε αισθηματικά και οικονομικά: Αυτά είναι τα 2 πιο άτυχα ζώδια του Ιουνίου

Δυστυχώς, θα ζοριστούν πολύ.
Αναποδιές σε αισθηματικά και οικονομικά: Αυτά είναι τα 2 πιο άτυχα ζώδια του Ιουνίου

Βρισκόμαστε μία μόλις ανάσα από τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, τον Ιούνιο, ο οποίος αναμένεται να δείξει τα δόντια του σε ορισμένα ζώδια που δεν θα έχουν την τύχη με το μέρος τους.

Δυστυχώς για εκείνα, οι πλανήτες κάνουν… πάρτυ (και δεν τα καλούν), με τις πλανητικές όψεις να προκαλούν πολλά προβλήματα αισθηματικού περιεχομένου αλλά και σε οικονομικό επίπεδο.

Τέλος η εργένικη ζωή: Tα 3 ζώδια που θα γνωρίσουν τον μεγάλο τους έρωτα μέσα στον Ιούνιο

Κάτι το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και κάτι η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 18 Ιουνίου, Δίδυμοι και Παρθένοι αναμένεται να τα βρουν σκούρα…

Δίδυμος

Προβλήματα στις σχέσεις και την επικοινωνία θα αντιμετωπίσουν τα Διδυμάκια αυτόν τον Ιούνιο, την ώρα μάλιστα που έντονα οικονομικά άγχη θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Κάτι το περίσσιο άγχος και κάτι η απαισιοδοξία των ημερών, οι Δίδυμοι καλούνται να διαχειριστούν μια δύσκολη περίοδο η οποία θα αρχίσει να βελτιώνεται το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Μέχρι τότε, υπομονή.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα έρθουν αντιμέτωποι με καθυστερήσεις και αναβολές που θα τους βγάλουν από το πρόγραμμά τους (και τι χειρότερο για το συγκεκριμένο ζώδια;), ενώ και οι σχέσεις τους θα δοκιμαστούν.

Οι δεσμευμένοι αναμένεται να βιώσουν μία έντονη κρίση στη σχέση τους, η οποία όμως δεν είναι απίθανο να ξεπεραστεί σχετικά αναίμακτα αν υπάρξει αυτοσυγκράτηση στα λόγια και τις πράξεις.

Σε γενικές γραμμές, τα πράγματα θα βελτιωθούν λίγο πριν το τέλος του μήνα, αφήνοντας ωστόσο τα σημάδια τους…