Το αεράκι έχει δροσίσει τη διψασμένη για ανάσα επιδερμίδα μας, τα πρώτα φύλλα έχουν πέσει από τα δέντρα και το καλοκαιρινό mood παραμένει μια ανάμνηση βαθειά χαραγμένη στο νου αλλά και την καρδιά μας.

Σε αυτές τις αλλαγές η απορία μας πάντα δεν είναι άλλη από το πώς θα προσαρμόσουμε το μακιγιάζ μας στις ανάγκες, τα χρώματα και τα στυλ που επιλέγουμε.

Το κραγιόν αποτελεί μια τεράστια φιλοσοφία. Σήμα κατατεθέν του γυναικείου αισθησιασμού και κύριο προϊόν που έχει τη δυναμική να τροποποιεί κάθε αποτέλεσμα πάνω σου, αποτελεί το πρώτο στοιχείο που θα αλλάξουμε.

Τα παρακάτω χρώματα θα σου δώσουν στο χέρι τις ιδανικές επιλογές για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο.

Καφέ

Είτε με βάση το κόκκινο, είτε το κίτρινο, το απόλυτο γήινο κραγιόν θα τονώσει τα χρώματα του προσώπου σου και θα του προσφέρει τη ζεστασιά που συγκεντρώνει πάνω του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Merry (@merry.laney)

Εάν επιλέξεις τη μεγάλη ένταση φρόντισε να διατηρήσεις απαλά τα μάτια για να μη σε αγριέψει το αποτέλεσμα.

Σάπιο μήλο

Βασιλιάς της εποχής για τις ρομαντικές και όχι μόνο ψυχές.

Τονίζει όλα τα χρώματα ματιών και αποτελεί εύχρηστη λύση που μπορεί να συνδυαστεί με έντονο μακιγιάζ, more is more  αλλά και να φορεθεί μόνο του σε solo ρόλο.

Σκούρο πορτοκαλί

Τι κι αν περίμενες να διαβάσεις το μπορντό, φέτος πρωτοτύπησε με ένα ιδιαίτερο χρώμα, όπως αυτό το γεμάτη ένταση πορτοκαλί σκούρο. Μια λύση που θα σε βγάλει από διλήμματα με έναν εντελώς καινούργιο και διαφορετικό τρόπο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐋𝐀𝐔𝐑𝐀 𝐑𝐄𝐀𝐍𝐄𝐘 | 𝐒𝐓𝐘𝐋𝐈𝐒𝐓 (@laurareaney)

Ξανθιά ή μελαχρινή; Θα το λατρέψεις.