Πόσες φορές έχεις αφιερώσει μπόλικο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου σου προσπαθώντας να απομακρύνεις κάθε κατάλοιπο λιπαρότητας, ρύπων, μακιγιάζ και να απελευθερώσεις την καθαρή επιδερμίδα σου, μάταια όμως, αφού όσο κι αν περνάς το βαμβάκι με τη λοσιόν από το δέρμα, εκείνο δε σταματάει να το βάφει μπεζ;

Η απάντηση είναι σίγουρα: Story of my life!

Όλα, λένε, πως συμβαίνουν για κάποιο λόγο και στη δική μας περίπτωση σίγουρα κάτι ευθύνεται για αυτήν την άστοχη προσπάθεια. Αν, λοιπόν, ακόμα αναρωτιέσαι το παρακάτω tip θα σου ανοίξει τα μάτια και θα δώσει πνοή στην, ενδεχομένως, μπουκωμένη επιδερμίδα σου.

Όταν πλένουμε το σώμα μας με σφουγγάρι νιώθουμε πως με το τρίψιμο απομακρύνεται καλύτερα κάθε βρομιά και το δέρμα μας καθαρίζει σε βάθος. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το πρόσωπό μας όταν χρησιμοποιούμε σφουγγάρι. Ωστόσο, αν δεν έχεις προμηθευτεί ένα, ξεκίνα να δοκιμάζεις την καινούργια τεχνική με μια μικρή πετσέτα.

Το οικονομικό αντικείμενο που έχεις στο μπάνιο σου είναι #1 σύμμαχός σου στον βαθύ καθαρισμό προσώπου

Ναι, ναι καλά διάβασες! Αφού έχεις κάνει μασάζ στο πρόσωπο με το σαπούνι, συνέχισέ το ελαφρώς με την επιφάνεια της πετσέτας και καθώς θα την ξεπλένεις με καθαρό, χλιαρό νερό θα αφαιρείς τους αφρούς.

Τέλος ξέπλυνε με σκέτο άφθονο νερό και η λεία επιφάνεια μπορεί να δοκιμαστεί αμέσως με οποιαδήποτε λοσιόν.

Η εύκολη και οικονομική λύση δε θα σε απογοητεύσει ποτέ, ενώ ο χρόνος που θα αφιερώνεις θα παραμένει ίδιος!