Τα ζυμαρικά για τις περισσότερες οικογένειες αποτελούν το πιο αγαπημένο και συνηθισμένο φαγητό.

Ειδικά όταν αυτά συνοδεύονται από πρωτότυπα και θρεπτικά υλικά που δένουν καταπληκτικά, η επιλογή γίνεται ακόμα πιο συγκλονιστική και τις ημέρες που αναζητάς κάτι νόστιμο και εύκολο, μονόδρομος.

Σήμερα φτιάχνουμε μακαρονάδα με ριγκατόνι, μπρόκολο και φέτα , στην πιο συγκλονιστική, ανάλαφρη και light εκδοχή, για να γλείφεις τα δάχτυλά σου εσύ και ολόκληρη η οικογένεια.

Ιδού η πανεύκολη συνταγή:

Υλικά

  • 3 φλιτζάνια ριγκατόνι
  • 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο ωμό μπρόκολο
  • 1 κούπα ντοματίνια
  • 425 γρ. έτοιμα καλαμπόκι από κονσέρβα
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένη φέτα

Παρασκευή

Βράζουμε τα μακαρόνια για 7 λεπτά και σουρώνουμε αφήνοντας τα να κρυώσουν. Παράλληλα βράζεις το μπρόκολο και αφήνεις να κρυώσει. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα προσθέτεις τα μακαρόνια, το μπρόκολο, τα ντοματίνια και το καλαμπόκι και στο τέλος τρίβεις τη φέτα.

Μόλις εκτέλεσες μία πανεύκολη συνταγή για αγαπημένα ζυμαρικά εύκολα και απλά που θα λατρέψεις.

Φρόντισε να την έχεις στο μυαλό σου για τις ημέρες που θα έχεις στερέψει από μαγειρικές ιδέες.