Αν μόλις γύρισες από τις καλοκαιρινές σου διακοπές και θέλεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου, για να εισέλθεις πιο χαρούμενη στη νέα σεζόν, σου έχουμε την τέλεια και πιο χαρούμενη λύση.

Αν είσαι δε από τις γυναίκες που δεν θέλεις να κόψεις τα μαλλιά σου ή να αλλάξεις χρώμα για μια total αλλαγή, εμπιστεύσου το pink balayage.

Το pink balayage είναι μία τεχνική που δίνει στις ξανθιές και στις καστανές ροζ απαλές αποχρώσεις στις άκρες των μαλλιών τους, χαρίζοντας μία πιο παιχνιδιάρικη και φωτεινή πλευρά στο look τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Atlanta Balayage & Extensions (@hairbyrebeccacampbell)

Πρόκειται για μία μέθοδο που δεν επιβαρύνει την τρίχα και το χρώμα σβήνει μόνο του μετά από μερικά λουσίματα. Αν θες ξανά, μπορείς να πας στο κομμωτήριο και να το επαναλάβεις. Το γεγονός πως δεν είναι μόνιμη αλλαγή, μας χαρίζει παραπάνω ασφάλεια, ώστε να πειστούν και οι λιγότερο τολμηρές.

Τα… pink girls θα αυξηθούν πολύ αυτό το φθινόπωρο και κάπως έτσι θα μπούμε στη νέα σεζόν με χρώμα, χαρά και ζωντάνια, χαρακτηριστικά που πάντα θέλουμε να παίρνουμε από το καλοκαίρι μαζί μας στις υπόλοιπες εποχές.

Μήπως να το τολμήσεις;