Ράσπα το φθινόπωρο: Ναι ή όχι;

Όσο κι αν αρνείσαι να αποδεχτείς αυτόν το χωρισμό...
Ράσπα το φθινόπωρο: Ναι ή όχι;

Υπάρχουν κάποια αντίο που μας πονούν περισσότερο από άλλα όχι για την ίδια την ουσία του αποχαιρετισμού αλλά για το τι πρόκειται να έλθει μετά από εκείνον.

Ένα από αυτά είναι και το μαντήλι που κουνάμε στο καλοκαίρι, όσο εκείνο εξατμίζεται στον ορίζοντα της θάλασσας. Έπειτα θα πρέπει να συνθέσουμε το παζλ με τις ωραιότερες αναμνήσεις του, να τις εκτυπώσουμε στο μυαλό μας και να τις κρεμάσουμε στην καρδιά μας.

Κάπως έτσι θα πορευτούμε προς τον Σεπτέμβρη.

Το κεφάλαιο «άκρα» και συγκεκριμένα το pedicure μας θα πρέπει να διατηρήσει τη συχνότητά του ακόμα κι όταν τα κλειστά παπούτσια κάνουν πέρα κάθε ανοιχτό. Εκείνο, όμως, που θα πρέπει σταδιακά να αλλάξει είναι η επιμονή στη ράσπα.

Με άλλα λόγια θα πρέπει να μετριάσουμε, όπου είναι επιτρεπτό, την επιρροή αυτού του εργαλείου και στη θέση του να φοράμε ακόμα περισσότερη ενυδατική κρέμα στα πόδια μας, την οποία μπορούμε να σφραγίσουμε φορώντας τις κάλτσες μας προκειμένου να δράσει καλύτερα.

Ας μη ξεχνάμε ότι όσο περισσότερη επιδερμίδα αφαιρείται με τη ράσπα, τόσο πιο εθιστική γίνεται η ανάγκη της, αφού η ξηρότητα αυξάνεται.

Όταν το αλμυρό νερό της θάλασσας, η άμμος αλλά και το bare foot look του καλοκαιριού σταματήσουν μπαίνουμε ολοταχώς στη new era…