Υπάρχουν ορισμένα make up toys στο νεσεσέρ μας που χαρακτηρίζονται για τη δυσκολία στην εφαρμογή τους. Όμως το υπέροχο αποτέλεσμα που χαρίζουν στο πρόσωπό σου σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα και να παλέψεις σκληρά για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου.

Ένα από αυτά, το eyeliner. Όσο κι αν έχουμε ψάξει στο σεντούκι με τα κρυμμένα μυστικά των make up experts, όσο κι αν στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμες ποικίλες εκδοχές του κι όσο κι αν έχουμε παρακολουθήσει χιλιάδες tutorials το κεφάλαιο αυτό θα ακροβατεί για πάντα πάνω στη λεπτή γραμμή εξάσκησης και τύχης.

Πρόκειται για μια λεπτομέρεια με τεράστια αξία πάνω στο πρόσωπό μας και ιδίως την περιοχή των ματιών αφού είναι ικανό να σε ανεβάσει στα ουράνια με την ομορφιά σου ή να σε προσγειώσει απότομα μετά το σχήμα-καρδιογράφημα που πολύ εύκολα μπορεί να καταστρέψει το μακιγιάζ και την ψυχολογία σου

Το κόλπο για ολόισια γραμμή eyeliner που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τα λάθη

Τι κι αν ζηλεύεις τα γατίσια μάτια με το αυστηρό eyeliner, όσο κι αν προσπαθείς τις περισσότερες φορές δεν αποτυπώνεται το ίδιο εύστοχα πάνω σου. Πέρα από το γεγονός ότι όλα τα μάτια είναι διαφορετικά μεταξύ τους, υπάρχει ένα λάθος που επιμένουμε να κάνουμε συνεχώς, ειδικά με το μαρκαδοράκι.

Με το να το εφαρμόζουμε κρατώντας το με οριζόντια κλίση το πάχος του στο πλάι θα χαράξει χοντρή γραμμή, η οποία πολλές φορές δεν ταιριάζει στην έκταση του ματιού. Για τον λόγο αυτόν πρέπει να το φοράμε ζωγραφίζοντας με τη μύτη του. Και μόνο με τη μύτη του!

Σίγουρα, μπορεί ο πήχης δυσκολίας να ανεβαίνει κι άλλο, αλλά σκέψου ότι μαζί του θα βελτιωθούν και οι δεξιότητές σου στο αντικείμενο!

Δε θέλει κόπο, λοιπόν, αλλά τρόπο…