Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ελαττώματα και αυτό είναι κάτι που, πρώτον, πρέπει να παραδεχτούμε και δεύτερον επιβάλλεται να αποδεχτούμε.

Τι ρόλο, όμως, παίζει η αστρολογία στο κάθε «αρνητικό» στοιχείο που χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο;

«Μεγάλο» είναι η απάντηση σύμφωνα με τους αστρολόγους.

Ώρα να αναλύσουμε ποια είναι τα κύρια ελαττώματα κάθε άνδρα ανάλογα με το ζώδιό του, δε νομίζεις;

Κριός, ο ξεροκέφαλος

Ο γνήσιος Κριός θέλει πάντα να έχει δίκιο και το υποστηρίζει μέχρι να σε φτάσει στα όριά σου. Είναι αλήθεια πως δεν θα παραδεχτεί σχεδόν ποτέ το λάθος του και θα ακολουθεί το δικό του μονοπάτι, μέχρι να δει μόνος του το αδιέξοδο.

Ταύρος, ο υπεραναλυτικός

Ο άνδρας Ταύρος θα μπορούσε να είναι η γυναίκα Παρθένος. Πρόκειται για αδερφές ψυχές. Μπορεί να αναλύσει κάθε συμπεριφορά, να προσπαθήσει να διαβάσει τα κρυφά νοήματα και να κουράσει τόσο που δεν φαντάζεσαι.

Θα μπορούσε να είναι η απάντηση στις γυναίκες που θεωρούν πως οι άνδρες δεν αρέσκονται στις ατελείωτες κουβέντες, όμως έχει μια διαφορά: ο Ταύρος αναλύει διαρκώς τα αρνητικά σου στοιχεία και όχι τόσο τα θετικά.

Δίδυμος, ο υπερκοινωνικός

Θέλει διαρκώς να είναι έξω και να βλέπει τους φίλους του. Αν θα μπορούσε να περάσει ένα Σαββατοκύριακο με όλους του τους φίλους σε ένα σπίτι θα το έκανε πολύ εύκολα. Αλλά πολύ δύσκολα θα τους στερούνταν για έναν μαραθώνιο ταινιών μαζί σου.

Καρκίνος, ο μαμάκιας

Όλοι αγαπάμε τις μανούλες μας και καλά κάνουμε. Ο Καρκίνος, όμως, της έχει λίγη περισσότερη αδυναμία, γεγονός που μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση όταν εκείνη σοβαρέψει λίγο παραπάνω.

Λέων, ο υπερφίαλος

Αν δεν κάνεις σχέση με Λέοντα δεν μπορείς να νιώσεις στο πετσί σου τι σημαίνει να θέλει ένας άνθρωπος διαρκώς τα φώτα πάνω του και την προσοχή σου μόνο δική του. Κάποια στιγμή θα σε κουράσει, όμως πρέπει να μάθεις να το διαχειρίζεσαι, καθώς το γνήσιο λιοντάρι δεν θα αλλάξει.

Παρθένος, ο μίζερος

Δεν είναι κακό ένας άνθρωπος να είναι τακτικός και να του αρέσει η καθαριότητα, κάθε άλλο. Όμως είναι έγκλημα ένας άνθρωπος να χαλάει τη διάθεσή του αν η ντουλάπα του δεν είναι όσο τακτοποιημένη θα ήθελε.

Ζυγός, ο αλάνθαστος

Ο σωστός Ζυγός θέλει να έχει δίκιο και θα σου κάνει πολλές «ντρίμπλες» όταν νιώσει πως το χάνει. Δυστυχώς με έναν Ζυγό θα πρέπει να μάθεις να κάνεις ένα βήμα πίσω, γιατί είναι ζωτικής σημασίας για εκείνον να βγαίνει πάντα νικητής.

Σκορπιός, ο κυκλοθυμικός

Μέσα σε μία ώρα -ή και σε 10 λεπτά!- μπορεί να αλλάξει διάθεση, κέφια και τον τρόπο που βλέπει τη ζωή. Ο βασιλιάς της κυκλοθυμίας, ο Σκορπιός. Μπορεί να σε ξαφνιάσει στην αρχή, όμως έτσι λειτουργεί και αν το συνηθίσεις, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Τοξότης, ο αμετροεπής

Όταν χαίρεται, πετάει στα σύννεφα και όταν στεναχωριέται, ζει το δράμα του. Ο Τοξότης δεν έχει μέτρο πουυενά και αυτό κάποιες φορές γίνεται κουραστικό.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα του συντρόφου σου ανάλογα με το ζώδιό του

Αιγόκερως, ο υπολογιστικός

Ο άνδρας Αιγόκερως θέλει να τα έχει όλα υπολογισμένα και καμία κίνηση του δεν μπορεί να είναι αυθόρμητη. Ζει μέσα στα μαθηματικά και τους υπολογισμούς, γεγονός που καμιά φορά μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πως είναι… ρομπότ.

Υδροχόος, ο ξερόλας

Ένας Υδροχόος πάντα έχει πάει πριν από σένα εκεί που θα πας, έχει άποψη επί παντός επιστητού και ποτέ δεν θα τον ακούσεις να παραδέχεται πως δεν ξέρει κάτι. Αν τελικά εκτεθεί για την έλλειψη γνώσεων σε κάποιον τομέα, θα το φέρει βαρέως για καιρό.

Ιχθύς, ο μονίμως αφηρημένος

Όλοι αγαπάμε τα ψαράκια, εκτός από τις ώρες που χρειάζεται να είναι συγκεντρωμένα σε κάτι. Αυτός ο άνδρας είναι ονειροπόλος και δεν ασχολείται με τα πεζά. Αν θελήσεις να κάνεις σοβαρή κουβέντα θα ταλαιπωρηθείς πολύ για να βγάλεις άκρη.