Ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που υποφέρουν κάθε φορά που βγάζουν τα φρύδια τους κι εκνευρίζονται όταν έρχονται αντιμέτωπες με την παραδοσιακή αμφισβήτηση του πόνου τους;

Ξύπνησαν ήδη οι πρώτες αναμνήσεις;

Η αλήθεια είναι πως όταν στο δικό σου μυαλό η τελετουργία μοιάζει περισσότερο με βασανιστήριο ψάχνεις συνεχώς τρόπους να την τρενάρεις με αποτέλεσμα οι τρίχες της περιοχής να μακραίνουν και τότε ο πόνος της εξαγωγής να είναι μεγαλύτερος.

Μαχαίρι σε αυτήν την ενόχληση μπορεί να μπει εάν εφαρμόσεις λίγη ενυδατική κρέμα τόσο πριν, όσο και μετά τη διαδικασία αποτρίχωσης.

Αποτρίχωση φρυδιών | Με αυτό το προϊόν δεν θα σε πονέσει ποτέ ξανά το τσιμπιδάκι

Η πρώτη επαφή θα ενυδατώσει το σημείο και θα μαλακώσει τις τρίχες, με αποτέλεσμα εκείνες να αποχωρήσουν με ευκολία και χωρίς να σε ματώνουν από τη βίαιη απομάκρυνσή τους. Όσο για το τέλος, η ερεθισμένη περιοχή θα πρέπει να ενυδατωθεί αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η αφαίρεση των ανεπιθύμητων τριχών.

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα κρέμας ματιών ή προσώπου πάνω στο σημείο αλλά και γύρω από αυτό και με απαλές, κυκλικές κινήσεις άπλωσέ τη καλά. Άφησέ την για περίπου 10 λεπτά και… ξεκίνα δουλειά!

Φρόντισε να προσφέρεις στον εαυτό σου την ομορφιά που του αξίζει, μένοντας μακριά από την ταλαιπωρία η οποία ειδικά κατά τους ζεστούς, καλοκαιρινούς μήνες μπορεί να φανεί επικίνδυνη, ιδίως με τη συνοδεία του ήλιου.