Λίγο πριν χωθείς μέσα στην αγκαλιά του αφράτου κρεβατιού σου και χαλαρώσεις επιτέλους από τους τρελούς ρυθμούς της ημέρας, το πρώτο βαρίδι που θα φύγει από πάνω σου πρέπει να είναι το μακιγιάζ.

Σίγουρα, όσο κι αν λατρεύεις το νεσεσέρ με τα μαγικά προϊόντα που αναδεικνύουν την ομορφιά σου, κρύβουν την κούραση και κάνουν αόρατη κάθε ατέλεια, μόλις το βράδυ φτάσει ανυπομονείς να νιώσεις την αίσθηση ελευθερίας που η καθαρή επιδερμίδα χαρίζει.

Δεν είναι ψέμα ότι πολλές φορές η διαδικασία καταλήγει σε αγγαρεία, αφού ο περιορισμένος χρόνος σε οδηγεί σε… πασαλείμματα. Την επόμενη φορά που αποφασίσεις να αφήσεις έστω κι ελάχιστο ίχνος από mascara πάνω στα μάτια σου, όμως, αναλογίσου πόσες βλεφαρίδες θα χάσεις, οι οποίες θα στέκονται προκλητικά κολλημένες πάνω στα μάγουλά σου.

Το σωτήριο tip έρχεται να προστατέψει τις μικρές και λεπτές αυτές τριχούλες, ώστε με ένα πέρασμα και δίχως ιδιαίτερη επιμονή και τρίψιμο να αναπνεύσουν ξανά.

Πάρε ένα στρογγυλό βαμβάκι και πριν προσθέσεις το διφασικό λαδάκι για τα μάτια βρέξε την επιφάνειά του με νερό. Η υγρασία θα βοηθήσει να μαλακώσει πιο εύκολα τη χρωστική που έχουμε πάνω στα μάτια, με αποτέλεσμα το ντεμακιγιάζ να λειτουργήσει άμεσα.

Μια μικρή λεπτομέρεια που δεν κοστίζει ούτε χρήματα, ούτε χρόνο.