Τα πλούσια, ξανθά και μακριά μαλλιά αποτελούν σήμα κατατεθέν της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία μας έχει συνηθίσει σε αυτό το hairstyle.

Μένοντας πιστή στο look που τόσο αγαπάει καλωσορίζει τους τηλεθεατές της τα τελευταία χρόνια κάνοντάς μας να απορούμε για τη φυσική τους κατάσταση, αφού το χρώμα αλλά και τα καθημερινά χτενίσματα που τα κάνουν να δείχνουν στην εντέλεια μπορούν να αποδειχθούν καταστροφικές, για αυτά, συνήθειες.

Όπως, όμως, η ίδια έχει αποδείξει, το κόμπλεξ απότελεί άγνωστη, για εκείνη, λέξη με αποτέλεσμα να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story που μας δείχνει τα μαλλιά της απαλλαγμένα από τρέσες, tapes και extensions για πρώτη φορά.

Η Κατερίνα Καινούργιου για πρώτη φορά μπροστά στο φακό με τα φυσικά της μαλλιά

Το σχήμα τους ασύμμετρο, το μήκος τους κοντό, μα εκείνη δήλωσε πως αν και δεν την έχουμε ξαναδεί με αυτό το look, αποτελεί απόρροια της ταλαιπωρίας που εκείνα έχουν δεχθεί.

Αν και η εικόνα αυτή δεν ήταν καθόλου άσχημη, η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν τα άφησε για πολύ έτσι, καθώς, όπως είπε η νέα τηλεοπτική σεζόν έρχεται κι εκείνη θα ήθελε μια ανανεωμένη και φρέσκια εμφάνιση για να ανοίξει την πόρτα της επιστροφής της στον ALPHA.

Η Κατερίνα Καινούργιου για πρώτη φορά μπροστά στο φακό με τα φυσικά της μαλλιά

Εσύ ποιο προτιμάς;