H τσάντα που έχει ξετρελάνει τις influencers! Κάν’ τη δική σου με ένα κλικ

Στα «αυτά καλό είναι να μη γίνονται», ψηλά-ψηλά στις πρώτες θέσεις, είναι και το να μην έχεις την τσάντα που δεν θα ταιριάζει απλά με το outfit σου αλλά θα το απογειώσει.
H τσάντα που έχει ξετρελάνει τις influencers! Κάν' τη δική σου με ένα κλικ
Unsplash

Έχεις το τέλειο ρούχο. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα stylish ψηλοτάκουνά σου, τις υπέροχες μπότες σου και τα πάντα ταιριαστά fashion sneakers σου και συνειδητοποιείς πως καμία από τις τσάντες σου δεν μπορεί να αναδείξει το τέλειο look που μόλις δημιούργησες όπως του σου αξίζει!

Οι τσάντες δεν είναι σαν τα άλλα αξεσουάρ!

Την τσάντα τη φοράς τελευταία πάνω σου μα είναι το πρώτο πράγμα που ακουμπάς δίπλα σου, και σε κοινή θέα, όπου πας.

Θέλεις στην τσάντα σου, το πιο πρακτικό και must-have αξεσουάρ σου, να χωρέσουν ποιότητα, κομψότητα και στυλ όποιο μέγεθος κι αν επιλέξεις.

H τσάντα που έχει ξετρελάνει τις influencers! Κάν' τη δική σου με ένα κλικ

Επειδή be like you είμαστε, γκουγκλάραμε, ρωτήσαμε, ψάξαμε, μάθαμε!

Η πιο «θαρραλέα» λύση στο fashion design τοπίο έρχεται από τη δική μας fashion designer, Τζωρτζίνα Βουδούρη! Η Valerius (μτφ. Θαρραλέα στα λατινικά), τολμά να συνδυάσει το all time classic με τις μινιμαλ γεωμετρικές γραμμές και κυρίως να μας χαρίσει χειροποίητες, designer τσάντες σε προσιτή τιμή.

Και όταν λέμε «χαρίσει», μιλάμε κυριολεκτικά!

Πριν σου μιλήσουμε για τις αγαπημένες μας από την collection, σταμάτα ό,τι κάνεις και πάρε μέρος τώρα στο Giveaway της Valerius Handmade Crafts και πού ξέρεις, η Ophelia Lilla, με λίγη τύχη μπορεί να γίνει δική σου!

*To giveaway ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου

Στις collections της Valerius βρήκαμε τα πιο τέλεια, διαχρονικά σχέδια, όλα από γνήσιο Ιταλικό δέρμα ή από οικολογικό faux fur fabric.

Δες τις τσάντες που μας έκλεψαν την καρδιά και μην αποθεώσεις εμάς, τα credits στην Τζωρτζίνα.

Όσο πολύπλευρο κι αν είναι το στυλ σου, μία τσάντα που ξεχωρίζει και παραμένει ανέπαφη από τις τάσεις της μόδας είναι το αξεσουάρ που θα ευνοεί και θα ταιριάζει με την εμφάνισή σου κάθε φορά.

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς ανυπομονούμε ήδη για την ανοιξιάτικη collection «Summer Soul 2023», που από ο,τι αλιεύσαμε στα social media του brand (@valerius.crafts στο Instagram και @ValeriusCrafts στο facebook) θα αποκαλυφθεί σύντομα.