Κύριο χαρακτηριστικό που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το βλέμμα μας είναι η ίδια η κορνίζα των ματιών μας, τα φρύδια. Σε αυτό το σημείο του προσώπου μας το λάθος μπορεί να αποδεχθεί μοιραίο, καταστροφικό και δύσκολα αναστρέψιμο.

Φαντάζει υπερβολικό; Μάλλον είναι αληθινό.

Η τάση των ’90ς – ’00ς με τα λεπτά, στρογγυλά ή τοξωτά φρύδια μας έχει αποχαιρετήσει αλλά δυστυχώς έχει σταμπάρει την περιοχή με πολλά σημεία να αδυνατούν να γεμίσουν όλες τους τις τρύπες. Επίσης, η ενοχλητική μανία με το τσιμπιδάκι και τον μεγεθυντικό φακό ή η κολλητή που πάντα νομίζει πως ξέρει, αποτελούν τεχνικές που θα ήταν καλό να αποφεύγουμε όταν θέλουμε να τα κάνουμε πιο πλούσια.

Στην αγορά μπορείς να συναντήσεις αυτό το ένα και μοναδικό προϊόν που θα θα έρθει με τη μπέρτα του να σε κάνει να χαμογελάσεις και πάλι. Πέρα όμως, από τα διάφορα έτοιμα λαδάκια και serums, το καστορέλαιο δεσπόζει ως φυσική και οικονομική λύση, που και η ίδια η Kim Kardashian έχει εμπιστευτεί. Αν, πάλι, ψάχνεις το ένα βήμα παραπέρα, έχεις απόλυτο δίκιο, καθώς υπάρχει και σίγουρα δεν το ξέρεις.

Φρύδια που δε μεγαλώνουν; Αυτό είναι το μυστικό για να τα βοηθήσεις χωρίς να ξοδέψεις ούτε 1€

Hello scrub, my old friend

Μια φορά την εβδομάδα αρκεί για να κάνεις μια σχολαστική απολέπιση στην περιοχή γύρω από τα φρύδια. Mε ζάχαρη και αλάτι, αν προτιμάς τις σπιτικές συνταγές.

Με απαλό μασάζ και μαλακές, κυκλικές κινήσεις η ροή του αίματος στα τριχοθυλάκια θα αυξηθεί και μαζί του και οι πιθανότητες να «γεννήσουν» καινούργιες τρίχες.