Μόλις το μεγάλο «ναι» ειπωθεί και τα πρώτα «η ώρα η καλή» ακουστούν, ο ενθουσιασμός της συνειδητοποίησης ότι θα φορέσεις τα λευκά και θα ανέβεις, στο πλάι του αγαπημένου σου, τα σκαλιά της εκκλησίας θα χτυπήσει την πόρτα.

Μαζί του, όμως, θα φέρει και το άγχος του τέλειου αποτελέσματος, της πραγματοποίησης του μεγάλου ονείρου και της απόλαυσης αυτής της μοναδικής στιγμής. Ή μήπως όχι;

Κι όμως, αν και για ορισμένες γυναίκες φαντάζει αδιανόητο, υπάρχουν κι εκείνες οι νύφες που ποτέ δεν ονειρεύτηκαν τον εαυτό τους με το πέπλο στο κεφάλι, ή που δεν είχαν σχεδιάσει ποτέ αυτήν τη σκηνή της ζωής τους και που δε νιώθουν ότι τις εκφράζει.

Αν ανήκεις σε μια από αυτές τις κατηγορίες, μάλλον αποτελείς μέλος του club των παρακάτω ζωδίων!

Δίδυμος

Η αναποφασιστικότητα βρίσκει τόπο ακόμα και στο κεφάλαιο γάμος. Αν και η γυναίκα Δίδυμος θα τσιρίζει από ευτυχία στην αρχή, μόλις αντιληφθεί τις δυσκολίες που πηγάζουν από την προετοιμασία αλλά και τον αγχωτικό αγώνα δρόμου για να πραγματοποιηθούν όλα in time θα το βάλει στα πόδια.

Συνήθως, πρόκειται για τη νύφη που θα συμφωνεί σε όλα προκειμένου να απαλλαγεί από τις πολύωρες αγγαρείες ή θα παραδώσει τα ηνία σε κάποιο γραφείο ώστε να μην έχει καθόλου επαφή με αυτό το κομμάτι.

Τοξότης

Ολόκληρη η ουσία της ελευθερίας σε τρυπάει διαπεραστικά με το βέλος του Τοξότη κι εσύ δεν έχεις παρά να παραδoθείς. Γιατί να γεμίζει τα αποθέματα ψυχικής ηρεμίας του με στρες;

Σήμερα γάμος γίνεται | 2 + 1 ζώδια που αρνούνται πεισματικά να εμφανιστούν ως... παραδοσιακές νύφες

Pixabay

Άλλωστε, αυτή η αποφυγή πάντα αποτελεί αυτοσκοπό για εκείνον, με την Τοξοτίνα νύφη να επιλέγει να φορέσει ένα λιτό φόρεμα και να περπατήσει, να χορέψει και να απολαύσει τη μοναδικότητα της στιγμής ξυπόλητη. Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα, για το λόγο αυτόν παραμένει ο εαυτός της και διασκεδάζει μακριά από τα δεσμά της επιτακτικής κοινωνίας.

Υδροχόος

Μια ακόμη περίπτωση που οι ταμπέλες ξεβάφουν μονομιάς. Η νύφη αυτή αναζητά το πάρτι που θα θυμάται για πάντα και όχι τη δέσμευση με τον παραδοσιακό τρόπο. Μπορεί ορισμένες φορές να παρεξηγείται από τις μεγαλύτερες ηλικίες της οικογένειας αλλά όσοι τη ξέρουν καλά, αναγνωρίζουν το στοιχείο της ανεξαρτησίας από επιβολές που διαθέτει στο χαρακτήρα της.