Λίγο πριν το φθινόπωρο, η ανάγκη για μια αλλαγή στα μυαλά μας είναι επιτακτική. Το νιώθεις κι εσύ πως το χρώμα των μαλλιών σου  θέλει ανανέωση και το ραντεβού σου στο κομμωτήριο πρέπει οπωσδήποτε να λάβει πριν πας για πρώτη μέρα στη δουλειά, ώστε να υποδεχθείς τη νέα σεζόν πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ.

Αν είσαι σε αναζήτηση χρώματος, η νέα φθινοπωρινή τάση χρώματος που κυριάρχησε στα ευρωπαϊκά fashion shows και φτάνει και στη χώρα μας με γοργούς ρυθμούς, σε ενδιαφέρει και με το παραπάνω.

Αναφερόμαστε στο γλυκό cooper, μια απόχρωση ανάμεσα στο καστανό και το κόκκινο που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και μήκος μαλλιών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη {bridal} hair artist+educator (@alishajaredhairartistry)

Ο κομμωτής σου θα είναι σύμμαχος σου στο να βρεις την κατάλληλη απόχρωση για τα δικά σου μαλλιά, μιας και σίγουρα υπάρχει. Δεν λένε τυχαία οι κορυφαίοι colourists πως το copper είναι το νέο ξανθό.

Kαι ακριβώς εκεί βασίζεται: στο ότι για κάθε μια από εμάς υπάρχει η ιδανική απόχρωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

H Gigi Hadid ήταν η πρώτη που το τόλμησε και μάλιστα στην πιο ακραία εκδοχή του. Έντονο χρώμα σε πολύ μακριά μαλλιά. Ο συνδυασμός την ανέδειξε καταπληκτικά και της έδωσε ένα πιο σοφιστικέ στυλ.

Τόλμησε το αν αναζητάς ένα γλυκό χρώμα που αναδεικνύει τη θηλυκότητά σου…