Τώρα που σιγά σιγά οι περισσότερες από εμάς επιστρέφουμε στη ρουτίνα μας και τη δουλειά μας, αφήνοντας πίσω μας την ανεμελιά του καλοκαιριού, είναι η ώρα να νιώσουμε πιο παραγωγικές από ποτέ.

Μπορεί να μην είσαι πολύ ορεξάτη να επιστρέψεις στη δουλειά -και αυτό είναι το φυσιολογικό- όμως η ξεκούραση και οι ωραίες αναμνήσεις θα κάνουν τη δουλειά, οπότε μπες με ορμή στο γραφείο και θέσε νέους στόχους για τη νέα σεζόν που ξεκινά.

Σε αυτό θα μας βοηθήσει πολύ μία νέα αμερικανική έρευνα, η οποία βάλθηκε να μας ενημερώσει για το ποια ώρα της ημέρας, αλλά και ποια ημέρα της εβδομάδας, συνηθίζουμε να δουλεύουμε στο… φουλ μας.

Η εν λόγω έρευνα ανέλυσε τη συμπεριφορά 2.000 πολιτών της Αμερικής και το αποτέλεσμα ξαφνιάζει. Τη δύσκολη και ζόρικη Δευτέρα, λοιπόν, από τις 10:00 έως τις 11:00 το πρωί, είμαστε στον πικ της ενέργειάς μας, με την παραγωγικότητά μας να αγγίζει ταβάνι.

Έρευνα έχει την απάντηση | Αυτή είναι η πιο παραγωγική ώρα και ημέρα της εβδομάδας

Unsplash

Για αυτό φέρεται να παίρνει τα εύσημα η ξεκούραση του Σαββατοκύριακου που αν και μπορεί να μην την εκτιμάμε πάντα, εκείνη την κάνει τη δουλειά της και με το παραπάνω.

Να που η Δευτέρα η οποία έχει δαιμονοποιηθεί από όλες μας κατά καιρούς, τελικά κάνει καλό στη δουλειά μας.

Απίστευτο και όμως αληθινό!