Το κόλπο για να μην αλλοιώνεται το άρωμά σου στην παραλία

Θα μοιάζει με όνειρο, μα θα είναι πραγματικότητα.
Το κόλπο για να μην αλλοιώνεται το άρωμά σου στην παραλία
Pexels

Ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα, τα οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε με κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και ιδίως στην παραλία είναι η διατήρηση του αρώματός μας πάνω στην επιδερμίδα μας.

Κι όμως, όσο κι αν αναζητούμε την ένταση και την κατάλληλη σύσταση, τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, αφού δε μπορεί να επιτευχθεί ο συνδυασμός με την αντίστοιχη κρέμα σώματος.

Λίγο ο ήλιος, λίγο η θάλασσα με τις δροσερές βουτιές μας αλλά και το αντηλιακό που από μόνο του καλύπτει κάθε άλλη μυρωδιά πάνω σου, το άρωμα-ταυτότητα καταλήγει να γίνεται παρελθόν και κάθε μας προσπάθεια εξαφανίζεται αστραπιαία.

Όμως εσύ επιμένεις, δε χάνεις την ελπίδα σου και πολύ καλά κάνεις, διότι η λύση βρίσκεται εδώ και σε περιμένει. Φόρεσε στα σημεία σφυγμού ένα έλαιο που να διαθέτει ουδέτερο άρωμα (π.χ. το καστορέλαιο) και στη συνέχεια αρωμάτισε τα σημεία από πάνω. Το λάδι θα βοηθήσει ως προς το να «φυλακίσει» πάνω του το άρωμα και τα το αναδείξει ως μεγάλο πρωταγωνιστή.

Το κόλπο για να μην αλλοιώνεται το άρωμά σου στην παραλία

Pexels

Αν, πάλι, βρεις στην αγορά το άρωμά σου σε έλαιο μη διστάσεις να το πάρεις, διότι θα αποτελέσει το αέρινο πέπλο που θα αγκαλιάσει το parfum σου!

Μια ακόμη ανησυχία κατά τη διαμονή σου στην αμμουδιά σβήνεται από τη λίστα και το στίγμα σου θα παραμένει ζωντανό σε κάθε πέρασμα, αλλά και κάθε λεπτό!