Πρώτο ραντεβού. Δύο λέξεις, ένα εκατομμύριο συναισθήματα. Πολλές πιθανότητες επιτυχίας και άλλες τόσες αποτυχίας και πολλά ερωτηματικά. Δεν μπορούμε να αναλύσουμε τι πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού με έναν άνδρα, μπορούμε όμως να αναλύσουμε τι πρέπει να φορέσεις για να αναδείξεις όσο καλύτερα μπορείς τον εαυτό σου.

Πρέπει να θυμάσαι πως στο πρώτο ραντεβού πρέπει να δείχνεις λαμπερή και υπέροχη αλλά όχι υπερβολική και εξεζητημένη.

Τον οδηγό που ακολουθεί τον χρειαζόμαστε όλες. Εκτός αν είμαστε η…Carrie Bradshaw που έτσι κι αλλιώς δεν θα ακολουθούσε τίποτα από τα παρακάτω.

Μόνο άνετα παπούτσια

Δεν είναι καλή ιδέα να σκοντάφτεις στο πρώτο ραντεβού και αυτός είναι νόμος απαράβατος. Φρόντισε να φορέσεις τα πιο άνετα καλά σου παπούτσια για να μην έχεις απρόοπτα. Αν δεν είσαι φαν των τακουνιών, μην πειραματιστείς σε αυτή τη φάση και αν αγαπάς τα sneakers, χτίσε όλο το outfit πάνω σε αυτά.

Εξάλλου ζούμε στην εποχή που μπορούμε να τα φοράμε μέχρι και στις βραδινές μας εμφανίσεις, οπότε εκμεταλλεύσου το.

First date | Τρεις στυλιστικές συμβουλές που δεν ακολούθησε ποτέ η Carrie Bradshaw

Carrie, ντρέπεσαι για μας, μα έτσι έχουν τα πράγματα.

Το φόρεμα είναι πάντα η καλύτερη απάντηση αλλά…

Οι άνδρες γοητεύονται από τα αέρινα φορέματα και τώρα το καλοκαίρι είναι το αγαπημένο τους ένδυμα. Τους θυμίζει κάτι νεραϊδένιο και τους εξιτάρει απίστευτα, το θαυμάζουν. Ένα αέρινο φόρεμα σε midi μήκος είναι ό,τι πρέπει και θα δώσει ιδιαίτερο ρομαντισμό, στη νύχτα που επιβάλλεται.

Αλλά -δυστυχώς- στο πρώτο ραντεβού δεν πρέπει να το παρακάνεις με τον αισθησιασμό. Άσε τα αγαπημένα σου high heels εκτός λοιπόν.

First date | Τρεις στυλιστικές συμβουλές που δεν ακολούθησε ποτέ η Carrie Bradshaw

Μην πας κομμωτήριο/Πήγαινε αλλά να είσαι σαν να μην έχεις πάει

Για κάποιο λόγο, οι άνδρες όταν καταλαβαίνουν πως έχουμε πάει κομμωτήριο πριν τη συνάντηση μας, νιώθουν πως έχουμε κάνει κάτι πάρα πολύ σοβαρό και ίσως να το θεωρούν υπερβολή. Μπορείς να φτιάξεις μόνη σου τα μαλλιά σου ή αν πας, να κάνεις κάτι απλό που θα μπορούσες να έχεις κάνει και μόνη σου, λόγου χάριν ένα ίσιωμα.

Όχι έντονο μακιγιάζ και grande αξεσουάρ

Ίσως στο πρώτο σας ραντεβού να έρθει και το περιβόητο πρώτο φιλί και αυτό καλό είναι να μην αφήσει στην ανάμνηση εκείνον να… σκουπίζεται από το έντονο κραγιόν σου. Προτίμησε τις nude αποχρώσεις και ακόμα καλύτερα, ένα απλό lip gloss.

First date | Τρεις στυλιστικές συμβουλές που δεν ακολούθησε ποτέ η Carrie Bradshaw

Σε ό,τι αφορά στα αξεσουάρ, όσο πιο διακριτικά τόσο το καλύτερο.