Για όσες ακολουθούν πιστά τα fashion icons του πλανήτη, ξέρουν πως η Dua Lipa βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στις υψηλότερες θέσεις της λίστας, έχοντας ανοδική τάση μέρα με την ημέρα. Η νεαρή star ό,τι επιλέγει να φορέσει γίνεται τάση, έχοντας ήδη αποκτήσει τεράστιο μερίδιο από την πίτα της παγκόσμιας βιομηχανίας ρούχων.

Με δύο λόγια, η Dua Lipa είναι η influencer που της ανήκει το μέλλον, βλέποντας να γίνεται ανάρπαστο οτιδήποτε και αν επιλέξει να φορέσει.

Άλλες φορές έχουμε τις ενστάσεις μας για τις στυλιστικές της επιλογές και άλλες, μας κάνει να παραμιλάμε με το απαράμιλλο style της. Κάτι που συνέβη και αυτές τις μέρες.

Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα beachwear από εκείνα που αποτυπώνονται στο μυαλό και δεν μπορείς να ξεχάσεις. Ένα floral φόρεμα σε καταπληκτικό print σε πορτοκαλί, μαύρες και μπλε αποχρώσεις,  και έναν τεράστιο κρίκο στο στήθος να προσθέτει έξτρα πόντους στην μοναδικότητά του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Κάτω από το καταπληκτικό της φόρεμα φορούσε ένα απλό μαύρο μαγιό, από εκείνα που δεν μας έχει συνηθίσει να προτιμά, θέλοντας να στρέψει ολόκληρη την προσοχή στο μοναδικό της φόρεμα.

Το tropical floral είναι η φετινή τάση και αν συνδυαστεί με ένα ωραίο σανδάλι, μπορεί να γίνει αυτόματα ένα καταπληκτικό βραδινό ρούχο που θα μείνει αξέχαστο.