Μπορεί να μην είναι αυτό το πιο σημαντικότερο πρόβλημα της ζωής, όμως στις διακοπές αυτό οφείλει να είναι ένας προβληματισμός και ίσως ο μοναδικός. Τι γίνεται με το φόρεμα εκείνο που θέκεις διακαώς να φορέσεις το βράδυ στο νησί, αλλά τσαλακώθηκε τόσο μέσα στη βαλίτσα που δεν φοριέται με τίποτα;

Το έχεις πάθει κι εσύ, το έχω πάθει και εγώ και η λύση δεν είναι ούτε να το φορέσεις τσαλακωμένος προφανώς, αλλά ούτε και να μην το φορέσεις καθόλου. Υπάρχει ένα σωτήριο και άκρως χρηστικό tip που κυριολεκτικά θα σου λύσει τα χέρια.

Τι κάνουμε λοιπόν;

Αρχικά φόρα το φόρεμά σου και προσπάθησε να το τραβήξεις απαλά προς τα κάτω, μέχρι να ισιώσει όσο περισσότερο είναι δυνατόν. Στη συνέχεια πάρε νερό και βρέξε κατά τόπους τα σημεία που το φόρεμα έχει το περισσότερο τσαλάκωμα, κάνοντας κινήσεις με τα χέρια ώστε το νερό να πάει παντού.

Έτσι θα «ισιώσεις» χωρίς σίδερο το φόρεμα που τσαλακώθηκε στην βαλίτσα

Τώρα πάρε το πιστολάκι και φύσα με ζεστό αέρα προς τα κάτω τις βρεγμένες περιοχές, ενώ με τα χέρια σου τράβα απαλά προς το κάτω μέρος.

Το φόρεμαάσου πλέον φοριέται και μπορείς να το φορέσεις και να ευχαριστηθείς τη βόλτα σου στα σοκάκια αμέριμνη και χωρίς σκοτούρες.

Είδες που δεν χρειάζεται να πελαγώνεις;