Μόλις αποκαλύφθηκε: Αυτό είναι το μυστικό για να αντέξει μια ερωτική σχέση στον χρόνο

Όταν οι σύμβουλοι σχέσεων μιλούν, πρέπει να ακούμε.
Thank you, next! Τα σημάδια που προδίδουν πως δεν τρελαίνεται να είναι μαζί σου
Unsplash

Το μεγαλύτερο άγχος των ζευγαριών -και κυρίως των γυναικών, καθώς εμείς συνηθίζουμε να σκεφτόμαστε υπερβολικά αυτά τα πράγματα- που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση είναι μην τυχόν και με την πάροδο των ετών χαθεί η μαγεία, ο έρωτας και όλα αυτά που κρατούν τη σχέση ζωντανή.

Η φθορά στις σχέσεις είναι κάτι που δεν μπορεί αποφευχθεί, αλλά στο χέρι μας είναι να μην γίνει καταστροφική. Γι’ αυτό χρειάζονται κάποια μικρά tips που θα διατηρήσουν τη σχέση μας ζωντανή.

Σύμφωνα με τους συμβούλους σχέσεων, το μυστικό βρίσκεται στα… ραντεβού. Κλείνε βραδινό ραντεβού με τον σύντροφό σου μία φορά το μήνα και αναζωπυρώστε τον έρωτα, καθώς θα θυμάστε τις παλιές καλές μέρες.

Ντυθείτε καλά, πηγαίντε στο μπαρ που γνωριστήκατε ή στο αγαπημένο σας εστιατόριο και περάστε τη νύχτα μαζί, σαν να μην συγκατοικείτε. Αυτό θα κρατήσει την σπίθα αναμμένη και θα σας ανανεώσει πλήρως, αφήνοντας για λίγο τον καναπέ και το χουζούρι.

Μόλις αποκαλύφθηκε: Αυτό είναι το μυστικό για να αντέξει μια ερωτική σχέση στον χρόνο

Μπορεί να σου φαίνεται ανούσιο, αλλά σε βάθος χρόνου θα καταλάβεις πως τα μικρά ραντεβού έσωσαν τη σχέση σου.

Αφού τα ξέρουμε, ας τα πράξουμε, μιας και οι σχέσεις είναι φυσικοί οργανισμοί και θέλουν πότισμα για να μείνουν ζωντανές και τελικά να ανθίσουν.